Noutăţi pe tv

hipnoza Ieri seară butonam sictirit între canale şi ce îmi văd ochii ? O hipnoză în grup televizată  adică noua emisiune de pe Prima Tv    Hipnoza, jocurile minţii sau  farsele minţii că nu îmi dau seama din prezentarea de pe site-ul prima.. ne bulibăşiţi de tot.

Şedinţa asta de psihiatrie aplicată este moderată de „renumitul” mentalist   Vlad Grigorescu de care nu ştim nimic. Vlad se jură pe site-ul lui că emisiunea Hipnoza, jocurile minţii nu e realizată cu actori ci e pe bune şi oamenii aia sunt manipulaţi de către puterile lui paranormale.

Dacă e aşa pe bune atunci vă daţi seama că Vlad ăsta ar putea deveni şeful campaniei  electorale a vreunui partid? Sau nu e nevoie că oricum lumea votează pe 50 ron şi o plasă de merinde? În fine   să nu ne umplem încă de rahat cu politica asta.

Cât am rezistat eu vreo 10 minute am văzut parcă o şedinţă a schizofrenicilor anonimi şi apropos Vlad oamenii păreau foarte falşi cu toată certitudinea cu care afirmi că e pe bune. Mai lucraţi la scenariu.

La Kanal D va curge din toamnă o nouă emisiune  Clarvăzătorii ce va prezenta , aţi ghicit, oameni cu dotări speciale, supranaturale, ghicitori în sfeclă, prevăzători sau cititori în manele .  Îi prevăd un mare eşec !

Cică Mircea Radu negociază cu turcii de la Kanal D pentru vreo emisiune lacrimogenă. Dane , plusează şi tu nu vezi că îl iau turcii pe Mirceaaaa! Vorba aia :  Tu eşti Mircea ?!


La Antena 1 se dicuta aprins dar nu e nimic stabilit sau buget. Sunt sigur că vor menţine mizeriile cu care v-aţi obişnuit deja gen Exces de rect, Un show căcăcios şi cam atât că Divertis a părăsit corabia înainte de a se prăbuşi.

Mai bine citim o carte sau da hazmedia.ro

Igor, analist tv

1 thought on “Noutăţi pe tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *