Testul PSA, în timp ce cercetările europene au arătat un risc ușor mai scăzut de deces

Testul PSA, în timp ce cercetările europene au arătat un risc ușor mai scăzut de deces

Un studiu din SUA a arătat un risc ușor mai mare de deces pentru bărbații fără simptome de boală care au primit un test PSA, în timp ce cercetările europene au arătat un risc ușor mai scăzut de deces.

Deși testul de sânge PSA în sine este inofensiv, datele analizate de grupul de lucru au arătat, de asemenea, că 90% dintre bărbații americani care au fost testați pozitiv au fost tratați, chiar dacă ar fi putut să renunțe la el, a spus LeFevre. Din 1.000 de bărbați tratați, cinci ar muri, 70 ar avea complicații grave și 200 până la 300 ar fi impotenți sau incontinenti.

Având în vedere posibilitatea unor rezultate fals pozitive la screening și faptul că cancerul de prostată poate dura mulți ani pentru a progresa și a prezenta simptome, întrebarea este dacă aceste riscuri sunt mai mari decât riscul de a nu face nimic.

"Se pare că șansele tale de a fi în viață și de bine sunt mai mari dacă nu ești examinat decât dacă ești examinat," spuse LeFevre.

În noiembrie 2009, membrii grupului de lucru au votat pentru un mai puternic "D" evaluarea testelor PSA, ceea ce înseamnă că au recomandat împotriva screening-ului cancerului de prostată la bărbații sub 75 de ani.

Dar momentul a fost slab, deoarece Obama s-a luptat să câștige majoritatea parlamentarilor pentru revizuirea sa în domeniul sănătății, iar alegerile pentru Congres se profilau de mare amploare. Odată ce legea a fost adoptată în martie 2010, aceasta a adus mai multă atenție grupului de lucru prin mandatarea asigurării pentru serviciile pe care le recomandă.

Republicanii care s-au opus proiectului de lege au folosit exemplul mamografiei pentru a arăta modul în care guvernul ar putea interveni în deciziile de viață sau de moarte. Al grupului de lucru "C" și "D" Recomandările nu dictează acoperirea asigurării, dar Congresul a schimbat rapid legislația pentru a se asigura că asigurătorii acoperă mamografiile pentru femeile în vârstă de patruzeci de ani.

"Gândul că munca mea a fost folosită ca punct de sprijin de către o parte pentru a distruge cea mai substanțială parte a legislației în domeniul sănătății de când sunt în practică? Trebuie să-ți spun, asta e ceva de care să pierzi somnul," spuse Calonge.

Oficialii care lucrează cu comisia au auzit că mai multe controverse ar putea amenința bugetul grupului de lucru, care urmează să fie aprobat de Congres. În 2010, finanțarea Departamentului de Sănătate pentru panel a fost de 4,3 milioane de dolari. Anul acesta, agenția care supraveghează grupul a cheltuit aproximativ 11 milioane de dolari pentru lucrări legate de grupul de lucru.

Calonge spune că grupul a dorit mai multe dovezi despre modul în care testele ar putea dăuna pacienților sănătoși și a ordonat cercetări suplimentare. El a anulat un nou vot privind proiecțiile PSA în noiembrie 2010, invocând probleme de programare, o decizie care a fost larg criticată.

"În inima mea, chiar aș vrea să cred că oricum l-am amâna," fără politica din jur, a spus Calonge. "Am încercat să facem recomandările solide."

Asta a fost prea mult pentru Lin, care credea că dovezile sunt deja suficiente pentru a arăta că publicul este în pericol. După ce a vorbit cu pastorul și soția sa, a renunțat la AHRQ.

"Chiar și amânând-o cu câteva luni, cu atât mai puțin un an, a fost într-adevăr să-i relege pe bărbați la răul la care erau expuși," spuse Lin.

Imagine: Jean-Paul Pelissier/Reuters.

Semințele de țelină organică O Organics și semințele de țelină organice Swanson (întregi) sunt vândute în toate magazinele deținute de Safeway, inclusiv în Dominick’s

WASHINGTON (Reuters) — B&M Inc recheamă semințe de țelină organice O Organics vândute în magazinele Safeway Inc din cauza posibilei contaminări cu salmonella, a declarat compania Mount Vernon, Missouri.

Swanson Health Products rechema, de asemenea, semințe de țelină organice Swanson (întregi) furnizate de B&M, spuse Swanson.

Produsul O Organics este vândut în toate magazinele deținute de Safeway, inclusiv în Safeway, Carrs, Dominick’s, Genuardi’s, Pak ‘N Save, Pavilions, Randalls, Tom Thumb și Vons.

Nu au fost raportate boli, B&M a spus într-o declarație pe site-ul FDA (Food and Drug Administration).

Semințele de țelină organică de la Safeway O Organics sunt ambalate într-o sticlă de sticlă cu o greutate netă de 1,8 uncii. A fost vândut în perioada 25 mai – 16 decembrie.

Swanson a declarat într-o declarație separată a FDA că retrage semințele de țelină ambalate în sticle de plastic cu o greutate netă de 1,4 uncii.

Semințele de țelină au fost vândute fie la magazinul cu amănuntul al companiei din Fargo, Dakota de Nord, fie online, fie prin comandă prin poștă.

Salmonella poate provoca infecții grave și uneori fatale la copiii mici, la persoanele fragile sau în vârstă și la alții cu un sistem imunitar slăbit.

Imagine: Wikimedia Commons.

Fără personal care să-și facă propriile inspecții ale instalațiilor, FDA le delegă din ce în ce mai mult agențiilor de stat, care eșuează în sarcina.

Biroul Inspectorului General (OIG) al Departamentului de Sănătate și Servicii Umane, agenția-mamă a FDA, tocmai a emis un raport în care critică aspru supravegherea de către FDA a inspecțiilor alimentare de stat.

Acest raport este încă o dovadă a modului în care lipsa de resurse a FDA face ca aprovizionarea noastră cu alimente să fie mai puțin sigură.

Deoarece nu are personal care să-și facă propriile inspecții, FDA le delegă din ce în ce mai mult agențiilor de stat. Focarul de salmonella de la arahide din 2009 este un prim exemplu al motivului pentru care sistemul de stat este prea difuz pentru a funcționa. După cum explică raportul:

Uzina de procesare a arahidelor responsabilă pentru un focar de salmonella din 2009 a fost inspectată de mai multe ori de o agenție de stat care lucrează în numele FDA. Acest focar a dus la una dintre cele mai mari retrageri de alimente din istoria SUA și a condus la întrebări serioase cu privire la eficacitatea inspecțiilor la unitățile alimentare de stat.

FDA nu a putut de mult să inspecteze mai mult de o mică parte din unitățile de procesare a alimentelor, iar situația se înrăutățește, nu mai bine: numărul total de unități inspectate a scăzut de la puțin peste 17.000 de unități în 2004 la aproximativ 15.900 în 2009 (patru la sută-cinci). procente din numărul total).

FDA merge din ce în ce mai mult la state pentru a umple golul. În 2009, a încheiat un contract cu 41 de state pentru a efectua inspecții, iar acestea au efectuat 59% din inspecțiile alimentare ale FDA. În 2004, inspecțiile de stat au cuprins doar 42 la sută din inspecții.

FDA spune că are motive întemeiate pentru a se baza pe state:

Potrivit oficialilor FDA, un motiv pentru care FDA se bazează pe state este că aceste inspecții sunt efectuate sub autoritatea de reglementare a statului, ceea ce depășește adesea propria autoritate a FDA. De exemplu, mai mulți oficiali FDA au remarcat că, în anumite condiții, inspectorii de stat pot închide imediat o instalație sau pot confisca produse alimentare nesigure, în timp ce FDA ar trebui să treacă printr-un proces legal îndelungat pentru a obține rezultate similare.

Dar acest lucru nu este suficient. Raportul actual este doar cel mai recent dintr-o serie de rapoarte OIG care detaliază problemele cu inspecțiile alimentare ale FDA. Rapoartele anterioare au descoperit că mai mult de jumătate din toate unitățile alimentare au trecut cinci sau mai mulți ani fără o inspecție FDA.

Raportul conchide:

Luate împreună, constatările demonstrează că trebuie făcut mai mult pentru a proteja sănătatea publică și pentru a se asigura că inspecțiile contractuale sunt eficiente și previn focarele de boli de origine alimentară.

Da, desigur că da. Dar cum ar trebui FDA să rezolve problema?

În mod bizar și cu un mare risc pentru public, FDA își primește finanțarea de la comitetele de credite agricole ale Congresului, nu de la comitetele de sănătate.

În această eră a reducerii costurilor, FDA a avut noroc să obțină o creștere de 50 de milioane de dolari a finanțării, sau cel puțin așa spun toată lumea.

Dar acest lucru nu este suficient de aproape pentru a angaja și a pregăti destui inspectori pentru a face treaba corect. Nu este că statele nu pot face o treabă bună. Este faptul că dispersarea autorității lasă mult loc pentru flexibilitate în interpretare și lipsă de responsabilitate, așa cum arată în mod constant rapoartele OIG.

Din motive de politică, s-ar putea să nu fie momentul să cerem un sistem mai puternic de siguranță alimentară. Dar dacă nu acum, când?

Imagine: branislavpudar/Shutterstock.

Această postare apare și pe Food Politics, an atlantic site-ul partener.

Descoperit: un semn de neon care este viu, un remediu minune pentru răceala comună și HIV, plante rezistente la secetă (aproape), dezmințirea influenței colegilor.

Acest medicament-minune ar putea vindeca atât răceala, cât și HIV. Nu aruncați Airborne încă, acesta este încă în faza experimentală. Dar Draco (ca și Malfoy) a învins 15 viruși diferite, inclusiv răceala comună, gripa porcină, virusul poliomielitei, febra dengue și virusul Ebola, în cercetările efectuate de Todd Rider de la MIT. Spre deosebire de infecțiile bacteriene, virușii sunt mai greu de combatet. Și majoritatea antiviralelor vizează doar o anumită boală. Draco, un amestec de proteine, a făcut până acum trucul. Dar, chestia a fost testată doar pe șobolani și va fi "mai mulți ani" înainte ca Draco să atingă sistemul imunitar uman, potrivit Stephanie Hegarty de la BBC. [BBC] Prietenii nu au prea multă influență unul asupra celuilalt. Deși cercetările anterioare au sugerat că prietenii noștri ne influențează gusturile (filme, muzică, TV) și comportamentele (droguri, sex și distracție), un studiu recent de la Harvard a constatat că nu ne răspândim de fapt gusturile și moralele prietenilor. Privind prieteniile pe Facebook — o definiție vagă a "prietenie" — acești sociologi au descoperit că ne alegem prieteni ca noi, motiv pentru care se pare că prietenii au o influență atât de puternică unul asupra celuilalt. Și atunci când stăm cu oameni diferit de noi, nu le schimbăm comportamentele. Deci, într-adevăr, delincvenții pur și simplu ies cu alți delincvenți. [Fundația Națională de Știință]

Citiți povestea completă pe The Atlantic Wire.

"

FDA permite o anumită cantitate de toxine în aprovizionarea cu alimente și apă, dar istoria reglementărilor este una de reducere constantă a nivelurilor.

Nu scriu adesea despre pesticide https://produsrecenzie.top/, plastifianți, metale grele sau alte astfel de substanțe potențial toxice din alimente, deoarece de obicei nu există suficientă știință disponibilă pentru a trage concluzii ferme despre cât de mult dintre ele este OK de consumat.

La concentrații mari, acestea sunt dovedit toxice. Dar în alimente și apă, ele apar în cantități măsurate ca părți per miliard (ppb) sau trilion și este dificil de știut cât de dăunătoare pot fi ele la astfel de niveluri.

Marea întrebare: există un prag de rău sau sunt nesigure la orice nivel de aport? Istoricul reglementării unor astfel de substanțe este unul de reducere constantă a nivelurilor considerate sigure.

Ele derivă în mare parte din procese industriale, iar încercarea de a le reglementa se confruntă cu industrii mari și puternice dornice să susțină că nivelurile scăzute sunt sigure.

Acum Consumer Reports a testat mostre de suc și găsește niveluri de arsenic mai mari decât cele permise în apa de băut:

10% dintre probe au conținut niveluri de arsenic care depășesc standardele EPA pentru apă potabilă de 10 ppb. 25% au conținut niveluri de plumb mai mari decât standardul FDA de 5 ppb pentru apa îmbuteliată. Majoritatea arsenului era anorganic, o formă legată de cancer, boli cardiovasculare, tulburări ale sistemului imunitar și diabet de tip 2. 35% dintre copiii de cinci ani și mai mici beau suc în cantități mai mari decât cele recomandate de pediatri. Nu există standarde federale pentru cantitățile de plumb și arsenic din suc.

Aceasta este o problemă a sistemelor alimentare. Arsenicul anorganic intră în alimente din solul contaminat cu erbicide care conțin arsen și deșeuri de la animale și pui hrăniți cu aditivi care conțin arsen.

Consumer Reports spune:

FDA ar trebui să stabilească un standard pentru arsenul total din suc la 3 ppb și 5 ppb pentru plumb. EPA ar trebui să scadă limita de 10 ppb a apei de băut pentru arsenic. Părinții ar trebui să limiteze porțiile de suc la copiii mici.

Ce are de spus FDA?

Administrația pentru Alimente și Medicamente are toată încrederea în siguranța sucului de mere… cantități mici de arsen pot fi găsite în anumite produse alimentare și băuturi — inclusiv sucuri de fructe și concentrate de sucuri… Nu există nicio dovadă a vreunei sănătăți publice riscul de a bea aceste sucuri… FDA le testează de ani de zile [vezi întrebările și răspunsurile FDA].

De parcă acest lucru nu ar fi suficient pentru a vă face griji, Food Quality News raportează o îngrijorare crescândă cu privire la cantitatea de arsenic din orez, pericolele pe care le prezintă astfel de niveluri pentru femeile însărcinate și necesitatea de a stabili standarde mai bune pentru nivelurile sigure de arsenic din alimente.

Consumer Reports este îngrijorat în special de un studiu publicat în Proceedings of the National Academy of Sciences care leagă consumul de orez de nivelurile de arsenic din urina femeilor însărcinate. Se notează că copiii din SUA sunt hrăniți de obicei cu cereale de orez ca primul lor aliment solid, ceea ce îi face deosebit de vulnerabili la efectele arsenicului.

Arsenicul intră în orez în același mod în care intră în mere și struguri, dar orezul este deosebit de eficient în preluarea arsenului din sol.

Văd toate acestea ca o dovadă suplimentară că practicile agricole sunt determinanți cheie ai sănătății publice și că avem mare nevoie de:

Mai multe și mai bune cercetări asupra efectelor cantităților mici de arsen, plumb, pesticide și alte asemenea toxine în alimente. Cercetări despre cum să eliminați astfel de toxine din sol. Standarde federale de siguranță pentru arsenicul din alimente și băuturi; recomandările Consumer Reports au sens. Reglementări care restricționează utilizarea medicamentelor cu arsenic în agricultura animală și a pesticidelor care conțin arsenic. Restricții privind cantitatea de suc și orez administrată copiilor.

Este grozav că Consumer Reports face acest tip de cercetare, dar și agențiile federale ar trebui să facă mult mai mult.

Imagine: David Mzareulyan/Shutterstock.

Această postare apare și pe Food Politics, an atlantic site-ul partener.

Cele mai recente fapte și cifre din toate cele mai influente reviste medicale; presă; și site-uri web de sănătate, fitness și wellness

5 — Procentul de copii care suferă de verruci sau negi pe picioare și mâini, care sunt cauzate de un tip de virus papiloma uman care se transmite prin contact direct cu pielea. Sursă: "Ar trebui să tratezi verucile și verucele sau pur și simplu să le lași?" Gardianul.100+ — Numărul de pacienți care au murit în ultimii șase ani ca urmare a alarmelor problematice sau nefuncționale ale ventilatoarelor, conform unei analize efectuate de Boston Globe și Institutul ECRI. Alarmele sunt menite să emită un semnal sonor, alertând îngrijitorii atunci când este nevoie de ajutor suplimentar. Sursă: "Alarmele ventilatorului legate de decesele pacienților," ABC News.4 — Numărul de cești de cafea zilnic care s-a dovedit a fi asociat cu un risc redus de cancer endometrial, cea mai comună formă de cancer uterin, la femei. Sursă: "Modele: cafeaua poate ajuta la reducerea riscului de cancer la femei," The New York Times.20.000.000+ — Numărul de cazuri de gastroenterită acută cauzată anual de norovirus, un agent patogen care se răspândește rapid prin alimente sau apă contaminate, în Statele Unite. Norovirusul provoacă vărsături, dureri de stomac și diaree. Sursă: "Prevenire: vaccinul de probă pentru norovirus arată promițător," The New York Times.4.100 — Numărul de kilograme de piept de pui fiert rechemat de Fermele Raeford din Carolina de Nord din cauza posibilei contaminări cu Listeria. Sursă: "Rechemare de pui și coriandru în curs: ești în pericol?" CBS News.400.000 — Numărul estimat de amputații cauzate în fiecare an de mușcăturile de șarpe. Sursă: "Snakebite: experții caută un nou accent pe Quiet Killer," The New York Times."

Ouăle pasteurizate, margarina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și melasa trec prin procese pentru a ucide agenții patogeni care ar putea îmbolnăvi consumatorii.

A mânca câteva mușcături de aluat de prăjituri este doar o parte din distracția de a coace biscuiți, nu? Ei bine, după cum se dovedește, acest lucru vă poate crește riscul de a vă îmbolnăvi de o boală alimentară.