TOP măsuri din planul de relaxare a restricțiilor Coronavirus din România după 15 mai!

Autoritățile au în vedere măsuri de relaxare a restricțiilor în perioada imediat următoare, iar anuntul referitor la unele propuneri în acest sens a fost comunicat de Klaus Iohannis. Sai foods a scris un articol despre aceste măsuri pe site-ul său.

Avem draft-ul acestui plan care era redactat de autoritati si in timp ce se lucra pe genunchi la el, sursele noastre au putut sa traga putin cu ochiul si va facem public ce va urma dupa data de 15 Mai cand se termina perioada de stare de urgenta:

-În ordonanțele militare vor fi introduse și câteva bancuri și glume bune pentru a mai destinde populația.

– Se vor putea organiza grătare în proximitatea domiciliului, dar nu mai departe de 300 de metri de casă.

-Dan Negru va fi cooptat în centrul de comandă pentru situații de urgență și va coordona programul „Cu mască și fără mască!”


– Declarațiile pe propria răspundere se vor simplifica și acestea pot fi efectuate printr-un simplu story pe Instagram sau un tik-tok haios în care te filmezi și incluzi numele, prenumele și ce vrei să faci în ziua respectivă.


– Va fi permis să se lucreze nu doar la cules de sparanghel, ci și la alte legume și fructe românești, cum ar fi avocado, anghinare, rodie sau papaya.

Persoanele în vârstă de peste 65 de ani se vor putea izola ca și înainte în autobuze, tramvaie sau alte mijloacele de transport 10-12 ore pe zi precum și în piețele din proximitatea orașului de domiciliu.


– Testele covid-19 se vor simplifica și DSP doar va întreba dacă noi credem că avem coronavirus, DA sau Nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *