Panică în centrul capitalei. O demonstrație a proprietăților săpunului pe un voluntar i-a făcut pe bucuresteni să se închidă în case

spalaO initiativa a Primariei Capitalei condusa de Sorin Oprescu demarata in urma a mai multor plangeri catre Regia Autonoma de Transport Bucuresti a avut loc astazi in centrul Bucurestiului.

Campania „Spala-te acum, Iti aratam noi cum!” a constat intr-o demonstratie gratuita a proprietăților săpunului pe un voluntar si efectele benefice atat asupra cetateanului cat si a celor din jurul sau atunci cand se afla in public. Desi initiativa a fost foarte bine promovata in media, ea nu s-a bucurat de mare succes pentru ca la demonstratie au fost doar cativa gura-casca iar paradoxal mijloacele de transport in comun au fost aproape goale semn clar ca bucurestenilor le a fost teama ca autoritatile ii vor obliga sa foloseasca sapunul.

Ne gândim să ducem aceasta idee mai departe si anume să plasăm prin staţii RATB câte un duşomat. Ce înseamnă duşomat? Este o cabină de duş în care dacă introduci suma stabilită poţi intra şi face repede un duş, a declarat un consilier de la Primarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *