Toate vidanjele au fost inchiriate de politicieni pana pe 9 decembrie pentru a le livra material pentru campanie!

A inceput perioada critica pentru politicieni cand se consuma foarte mult rahat. Orice politician care se respecta trebuie sa isi faca rost de rahat pentru a manca in timpul emisiunilor, evenimentelor politice sau sedinte publice.

Din aceasta cauza, aproape toate vidanjele din tara au fost inchiriate pana pe 9 decembrie pentru a livra zilnic material pentru politicienii aflati in campanie electorala. Ei spera sa le ajunga pentru ca altfel s-ar vedea nevoiti sa apeleze la surse din alte tari care ar duce la cresterea costurilor pentru campanie.

1 thought on “Toate vidanjele au fost inchiriate de politicieni pana pe 9 decembrie pentru a le livra material pentru campanie!

  1. Ma miram”de ce nu reusesc sa-mi golesc fosa”?.Am gasit raspuns la aceasta intrebara,dar nu mai pot astepta,fosa este plina si nu stiu ce sa fac.Este o scapare sa merg in fundul curtii unde dupa vremea”celui batran”mai dainuie ceia ce se numeste”privata”.Am sa ma privatizez si poate ca voi obtine un loc”acolo sus”,unde voi trai fara grija zilei de maine”ca nu am unde a merge” pentru nevoile firesti,unde chiar Regele merge pe jos si neinsotit.Nicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *