Romanii cer inchiderea serialului Trasnitii nu a site-ului vplay.ro

Romanii sunt complet socati de plangerea efectuata de ProTV cu privire la inchiderea siteului de seriale vplay.ro pentru ca televiziunea habar nu are de preferintele publicului. Majoritatea romanilor isi doresc inchiderea serialului Trasnitii si nu a unui site de seriale.

Serialul Trasnitii trebuie inchis sau macar sa nu mai fie la liber, sa fie difuzat acolo la ei pe VOYO alaturi de Tanar si Nelinistit, pentru ca ne-am saturat, mai bine ma uit in gol decat la marlanul sau cine mai joaca in sceneta aia, declara un telespectator.

Un domn din Berceni este celebru la el in cartier prin faptul ca a trebuit sa vizioneze un sezon intreg pentru a povesti o gluma din Trasnitii.

1 thought on “Romanii cer inchiderea serialului Trasnitii nu a site-ului vplay.ro

  1. Nu-ti place,de ce te uiti?schimba canalul.Dar parca pe undeva si cei ce doresc inchiderea serialului Trasnitii au dreptate.Incepand cu serialul 1001,plecarea pe alte meleaguri [Spania],ne-am rupt de cotidianul romanesc.
    V-am rugat si cu alte prilejuri [comentarii] sa reveniti in tara,caci „fie painea cat de rea,tot mai buna-i in TARA ta”,multi ducem dorul dupa stimata doamna Frosa si nu numai.Ducem dorul mai ales dupa „satirizarea” evenimentelor „de acasa”.Nu uit sa remarc insa prezenta destul de placuta si a unor noi personaje de pe acela meleaguri,mai ales cele din „Mica Romanie” si politia spaniola.Nicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *