Un preot nu va ține slujba de Crăciun pentru că Florin Piersic s-a dus astăzi la el la spovedit

Un preot de la Biserica Adormirea Maicii Domnului a avut parte de o vizita neasteptata chiar cand se pregatea sa plece acasa dupa Sfanta liturghie. In capatul altarului statea nimeni altul decat maestrul Florin Piersic plin de semerenie care i-a cerut o sfanta spovedanie.  Incoltit si neputandu-se scuza ca are alte treburi bisericesti, preotul in marinimia lui a acceptat.

Surse din BOR, ne-au confirmat ca preotul a apucat totusi sa transmita la patriarhie printr-un SMS ca mai mult ca sigur nu va putea tine slujba de Craciun si daca s-ar putea trimite un preot inlocuitor. Asadar, Florin Piersic are in continuare dezlegare la limba.

Se pare ca una din dorintele secrete ale lui Florin Piersic, marturisite la spovedanie, este ca asemenea lui Ioan Gura de Aur sa fie si el sanctificat cu numele de Florin Gura Sparta.

1 thought on “Un preot nu va ține slujba de Crăciun pentru că Florin Piersic s-a dus astăzi la el la spovedit

  1. Ce aveti „bre” cu stimabilul?Omul cat traieste,spune „vrute si nevrute”.Nici eu nu sunt „mai breaz”,cand ma apuc „a vorbi”,nu ma opresc decat cu oistea in gard ca Ieremia din poveste.Conteaza cat „spui” nu ce „spui”.Gata cu „vorbaraia”,stimabilul Florin Piersic „cand spune”,stie „ce spune”.In fata preotului la Taina Spovedaniei,cred ca „are ce spune”,n-a trecut prin viata,”ca alti,cum trece gasca prin apa”.Daca n-a spus si despre pacatul „iubirii”,nu-i de vina El,ci noi care l-am iubit pentru „perlele „ce-i ies cu „timp si fara timp”. Nicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *