Un cersetor a depus plangere impotriva lui Sima pentru ca i-a pierdut 10000 de euro pe bursa

Pe langa persoanele celebre din Romania care au cazut prada fostului director al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, se numara si un cersetor din Bucuresti care si-a incredintat agoniseala pe o saptamana adica aproximativ 10 000 de euro acestui rechin bursier.

2Din cauza acestui nenorocit am ajuns sa cersesc si in weekend ca sa imi recuperez paguba, sper sa ajunga sa munceasca intr-o multinationala ca sa nu castige mai nimic toata viata, ” l-a blestemat cersetorul care a dorit sa ramana anonim.

1 thought on “Un cersetor a depus plangere impotriva lui Sima pentru ca i-a pierdut 10000 de euro pe bursa

  1. Nu cel care”da”are vina,ci cel care”cere”este vinovat de felul in care”i-si investeste”agoniseala.Ce este o pierdere pentru cineva”care castiga in weekend”,tot ce-a castigat intr-o saptamana.Nu mai investiti oameni buni in cersetori,crezand ca „dand”celor care stau cu mana intinsa „imprumuta pe DUMNEZEU”cum se afirma.Acest lucru este valabil si in cazul celor care”stau”cu mana intinsa o luna,promitand”cate-n luna si stele”,ca mai apoi sa se lafaie patru ani in fotolii caduroase,uitand de cele promise in „campanie”.Nicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *