Scandal în juriul X-Factor. Dan Bitman îl acuză pe Cheloo că a scuipat în berea Deliei Matache

Nici nu a inceput bine al doilea episod al telenovelei X-Factor ca deja au aparut primele probleme. Multi au fost cei care au spus ca nu e chiar cel mai intelept lucru sa il aduci pe Cheloo langa Dan Bitman si Delia Matache. Si iata ca temerile se confirma.

Aflati la o simulare de emisiune cei trei au luat loc pentru prima oara impreuna la masa juriului. Daca Dan Bitman a vorbit non-stop cu 12 femei la telefon, Delia si Cheloo au decis sa faca  ceea ce fac ei de obicei cand se aseaza la o masa: au comandat ceva de baut. Cheloo a luat 8 beri iar Delia o sticla de whisky. Dupa ce a baut-o, fosta vedeta a trupei N&D l-a rugat pe Cheloo sa ii dea si ei o bere. Desi acesta nu a vrut initial, in cele din urma a acceptat la rugamintile lui Bitman. Dar la un moment dat, cand Delia s-a dus la toaleta, Cheloo si-a dat in petec. A ragait in fata lui Dan Bitman, determinand-o pe interlocutoarea acestuia sa il faca nesimtit si sa ii inchida telefonul. Apoi a scuipat cu pofta in berea Deliei. Interventia cameramanilor a facut ca situatia sa nu degenereze.

Producatorii iau acum in calcul posibilitatea ca rapper-ul Cheloo sa jurizeze de la el din fata blocului si sa intre in direct prin telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *