Nou scandal la mânăstirea Tanacu:Doi preoţi au bătut cu bestialitate o toacă

Dupa scandalul care a zguduit Romania in anul 2005, cand preotul Corogeanu a ucis o maicuta printr-un ritual de exorcizare, iata ca o noua problema duce manastirea Tanacu intr-un con de umbra.

De aceasta data este vorba de doi preoti ai manastirii carora mai multe babe din sat le aduc acuzatii grave. Cei doi sunt cercetati pentru ca acum cateva zile, in Saptamana Mare, au batut cu bestialitate o toaca in curtea bisericii. Iata ce ne-a declarat Filoftea M, o baba care a fost martora incidentului: „-Sunt niste animale, nu oameni. Eram cu vecina si prietena mea Varvara in curtea manastirii. Ne antrenam pentru Joia Mare cand trebuia sa dam ocolul bisericii si la ora aia faceam cateva ture de incalzire. La un moment dat i-am vazut pe cei doi cum au agresat o toaca. Ala cu barba mai mare a apucat-o strans ca sa nu scape, iar ala micu cu ochelari a inceput sa o bata cu un ciocan.Toaca se zbatea si facea o galagie asurzitoare, dar cei doi nu i-au dat drumul vreo 10 minute. Dupa ce au terminat au si sechestrat-o, ca am vazut noi cum au inchis-o intr-o debara si au incuiat-o cu cheia”

Cercetarile sunt in curs de desfasurare, iar in cazul in care toaca va depune reclamatie cei doi isi vor petrece cateva sarbatori pascale dupa gratii.

3 thoughts on “Nou scandal la mânăstirea Tanacu:Doi preoţi au bătut cu bestialitate o toacă

  1. @bonicud. Departe de noi de a bloca anumite comentarii. In cazut tau, se pare ca intrase in spam. L-am gasit si e live in comentarii.

    Te mai asteptam sa razi cu noi 🙂

  2. Cu respect pun o intrebare:De ce procedati asa? Aceasta intrebare o pun administratorului acestui sait,motivul acestei intrebari este faptul ca am facut la aceasta pagina un comentariu,n-a aparut.Comentariul este de fapt o parodie la cele publicate in articol.Am vrut ca prin acel comentariu sa descretesc fruntea eventualilor cititori, am dorit deasemeni ca sa intaresc in lucrare pe Cuviosii monahi si numai.Nu ma supar dar doresc adevarul. Cu respect, facand precizare ca pe viitor nu voi mai supara pe nimeni.Nicu.

  3. acum v-am descoperit din intamplare! am salvat bookmark la favorite. am ras cu lacrimi :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *