Un pensionar a intrat în atenția DNA după ce și-a cumpărat de la farmacie medicamente necompensate

Directia Nationala Anticoruptie a fost sesizata de o farmacie din cartierul Vitan dupa ce un pensionar modest isi achizitiona cu banii jos si la pret integral medicamentele pentru inima si prostata.

Farmacistelor nu li s-a parut nimic suspect cand pensionarul a cerut medicamente fara reteta si fara a fi deloc compensate pentru ca fiind in perioada sarbatorilor pascale, batranul poate a primit banii de la copii.  Dar cand pensionarul s-a prezentat luna viitoare  si a cerut aceleasi medicamente tot fara reteta compensata si platind integral valoarea lor, atunci am sesizat DNA-ul. E clar ca astia nu sunt bani din pensie, e vorba de bani murdari, declara una din farmacistele martore la acest flagrant.

Din cercetarile preliminare, se pare ca batranul a fost filmat si  intr-un hypermarket cumparand un salam de sibiu intreg si un pui intreg Crevedia ceea ce constituie proba la dosar. Momentan, inculpatul Mugurel Manasparta este cercetat in stare de libertate dar i s-a pus sechestru pe pensie pana la terminarea anchetei, a declarat procurorul Ginel M de la DNA.

2 thoughts on “Un pensionar a intrat în atenția DNA după ce și-a cumpărat de la farmacie medicamente necompensate

  1. Sau poate a fost parat de vecinul sau ca a furat banii necesari pentru medicamente,nu te pune cu justitia,ca nu stiu pe unde ve-i scoate camasa,daca o mai ai.Daca DA mai bine vinde camasa pentru a cumpara medicamente,daca NU, nu mai cauta medicamente,oricum tot acolo ve-i ajunge, unde?”la loc de verdeata,nu uita numai cu ierburi te poti vindeca;Asa ziceau si BATRANII NOSTRII.Nicu.

  2. Din cauza ca a luat medicamente”pe caiet”,iar la venirea pensiei n-a avut de unde da.Atentie,MARE ATENTIE,orce cheltuiala suporta consecinte „lasa-te de altele,sa ai bani de medicamente”,caci altfel ve-i pati ca „pensionarul care suspecteaza Viagra de marirea facturii la intretinere”.Nicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *