Nervos că ministrul apărării l-a bătut la un meci de tenis, liderul nord-coreean Kim Jong-un şi-a lansat racheta în directia Coreei de Sud

Dupa ce saptamana trecuta Coreea de Nord a incercat fara succes sa lanseze pe orbita o racheta „de observatie”, presedintele Kim Jong-un s-a recreat ieri la un meci de tenis in compania ministrului apararii. Pe fondul faptului ca este afon la acest sport , dictatorul a suferit o infrangere usturatoare, lucru care l-a facut sa aiba o criza de nervi. Printre masurile pe care le-a luat pentru a se calma au fost: destituirea ministrului apararii,  scaderea salariului mediu cu 50%, sau declararea duminicii ca fiind zi lucratoare. Insa gestul care a atras cel mai mult atentia opiniei publice internationale a fost faptul ca, isterizat, dictatorul si-a lansat cu putere racheta de tenis din mana (intamplator, sau nu) in directia Coreei de Sud.

Drept urmare, Statele Unite si-au anuntat si ele in curand prezenta cu mai multe „rachete”la turneul „Coreean Open”…C-asa e-n tenis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *