S-a schimbat legea: Pentru posturile de senatori sau deputaţi nu se mai dă admitere. Va fi concurs de dosare (penale).

Veste buna pentru majoritatea politicienilor din Romania: Daca pana acum doar visau sa ajunga in parlament, iata ca odata cu schimbarea legii visul lor poate sa devina realitate. Pentru o cat mai buna transparenta s-a decis ca examenul pentru cele aproximativ 470 de posturi de senatori si deputati  sa fie sustinut sub forma de “concurs de dosare penale”.

Cu alte cuvinte, cine are cele mai multe si mai stufoase dosare penale are cele mai mari sanse sa ajunga in Parlament.  Pe acelasi principiu, maine va avea loc o sedinta in plen la care se va lua decizia ca toti acualii parlamentari care nu au dosare sa fie exclusi. Cei 4 politicieni vizati sunt disperati ca isi pot pierde serviciul si incearca din rasputeri sa incheie astazi diverse contracte fara acoperire sau sa faca vreun uz de fals, doar-doar se vor alege si ei pana maine cu vreo acuzatie, si implicit cu vreun dosar.

 P.S. Roberta Anastase, presedinta Camerei Deputatilor tine sa ne contrazica si sa ne corecteze spunand ca a numarat ea parlamentarii si nu sunt 470 ci 2417.

1 thought on “S-a schimbat legea: Pentru posturile de senatori sau deputaţi nu se mai dă admitere. Va fi concurs de dosare (penale).

  1. Fiecare „fura”ce poate si de unde poate,fura ca sa-i fie bine si cald,fie pentru acum,ori pentru mai tarziu.Daca e prins ca fura,bine si cald i-i va fi si dupa „ce-a fost dat in vileag”.Bine i-i va fi ca nu va cheltui ce-a agonisit si cald ca nu cheltuie agonisita pe caldura,ce nu-i cald si bine la mititica? plina pana la refuz cu”cele necesare unui trai modest”invidiat pana si de „cei aflati in asa zisa libertate”.Nicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *