CNA a amendat o firmă de panouri publicitare pentru că a depășit timpul legal de publicitate/oră admis de lege

Firma de panouri publicitare ce a amplasat ecranele gigant de pe Magazinul Cocor a fost reclamata la CNA de catre diversi trecatori pentru ca afisau prea multa publicitate.

Nu e posibil asa ceva, astia au intrecut orice limita, stam pe banca asta din fata magazinul de trei ore si inca nu a inceput filmul sau vreo emisiune. Nu ii mai satura Dumnezeu de publicitate, a afirmat un pensionar furios pe reclamele difuzate in ecranele gigant de la Cocor.

M-am interesat la CNA si doar 12 minute de publicitate/oră sunt admise de lege pe cand nenorocitii astia dau reclama toata ziua, nici nu stiu daca a inceput filmul, e pe la jumatate sau s-o fi si terminat ca nu am timp sa astept aici cu saptamanile pana termina astia de difuzat reclamele lor luminoase, declara un alt reclamant.

Oficiali ai CNA s-au deplasat la fata locului si intr-adevar au constatat ca televizoarele instalate difuzau publicitate peste limita legala, adica peste 12 minute de publicitate/oră iar reclamele nu contineau semnul distinctiv P cand acestea erau rulate asa ca au amendat corespunzator firma de panouri publicitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *