O mamă filipineză care trăieşte intr-un ghetou din Manila şi-a angajat o bonă româncă , din Pipera.

Daca in ultimii ani bonele filipineze erau la mare cautare printre familiile instarite din Bucuresti, iata ca incepem sa asistam si la reversul acestei situatii. O  mama somera , de 40 de ani dintr-un cartier marginas al capitalei Filipinelor a dat un anunt de angajare pe Best-Jobs. Aceasta  avea nevoie de o bona care sa aiba grija de fetita ei in timp ce ea mergea prin oras ca sa isi caute de lucru.

Nu a durat mult si Ioana M., de 38 de ani din Bucuresti a aplicat pentru acest post. Doamna Ioana este o femeie instarita, singura, care locuieste intr-o vila luxosoasa cu 7 camere  si piscina, de pe strada Iancu Nicolae din Pipera.

A urmat un interviu online pentru angajare. Ioana a stat in fata web-cam-ului de la laptopul ei MCBook Air, iar filipineza de la un net-café din Manila. Romanca a trecut cu succes evaluarea si spre marea ei bucurie a primit postul mult visat. Acum asteapta cu nerabdare sa ii iasa permisul de munca si spera ca la sfarsitul saptamanii viitoare sa fie deja cazata in garsoniera familiei din Manila.

1 thought on “O mamă filipineză care trăieşte intr-un ghetou din Manila şi-a angajat o bonă româncă , din Pipera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *