PENAL:Silviu Prigoana cercetat pentru că a angajat fără forme legale, la firma sa de salubritate, 4 urşi gunoieri.

Politicianul Silviu Prigoana, detinatorul „lantului de tomberoane” ROSAL, este urmarit de Parchetul (de pe langa dusumeaua) tribunalului Bucuresti intr-un dosar inaintat de Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM). Prigoana este acuzat ca in luna ianuarie 2012 a angajat fara forme legale patru ursi “gunoieri” la firma sa de salubritate. Ursii provin din judetul Brasov, dar acolo conditiile fiind foarte grele acestia au luat drumul capitalei sperand intr-un trai mai bun. Cum singura lor calificare era manevratul tomberoanelor, acestia si-au incercat norocul mai intai la FLORICON SALUB. Dar dupa 1 saptamana au fost dati afara pentru ca au fost prinsi furand dintr-un tomberon. La jumatatea lui ianuarie au venit la ROSAL.

Iata ce ne-a declarant Mos Martin, cel mai batran dintre ursi:”-Nu mai aveam ce manca. Am renuntat la hibernat si am venit sa muncim la Bucuresti. Am acceptat sa lucram “la negru” ca sa castigam mai mult.Dar domnul Prigoana a inceput sa ne exploateze intens. Noi am acceptat sa ii manevram tomberoanele dar el a inceput zilele trecute sa ne scoata la deszapezire. Este inadmisibil. Activitatile astea cu zapada sunt pentru ursii polari, nu pentru noi. Am refuzat sa ne conformam si nu mai vrea sa ne plateasca. Ce facem?!?…Eu am 2 ursi mici acasa si inca 4 ani rate la barlog”

Chestionat in legatura cu aceasta problema Silviu Prigoana a ciocanit de trei ori cu degetul in piciorul sau de lemn si a declarat:”-Fereasca Dumnezeu…Nu este adevarat”.

Ramane sa aflam decizia instantei in cursul zilei de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *