PONT : Cum îţi dai seama dacă o fată e urâtă uitându-te doar la poza ei de profil de pe FACEBOOK?

1)     Daca in poza de profil sunt doua fete (gen prietene) evident profilul e al celei mai urate.

2)     Daca e iarna afara, zapada de un metru si -15 grade si ea are poza de profil facuta in vara… e urata (aia e cea mai frumoasa poza a ei, nu are alta poza de sezon fiindca iese naspa in toate)

3)     Daca dai click pe poza de profil si vezi sub/langa ea ca data postarii e mai veche de 6 luni…e urata (clar nu si-a pus o poza mai recenta pentru ca in prezent arata mai naspa ca inainte)

4)     Daca poza de profil e decupata dintr-o poza in care nu era singura…e urata (a iesit intamplator bine in poza aia si a preferat sa o ciunteasca decat sa puna alta poza  doar cu ea, pentru ca e naspa in toate).

5)     Daca poza de profil e cu bichonul ei, cu Rihanna,  sau cu o plaja din Caraibe …e urata (ea arata prea naspa ca sa isi puna poze de profil cu ea)

6)     Daca poza de profil si-a facut-o singura ( in oglinda de la sifonier/baie  sau tinand aparatul foto in mana si uitandu-se lasciv la el)…e urata. E clar ca si-a facut 2000 de poze si a ales-o pe cea mai buna.

7)     Daca poza de profil e facuta noaptea sau intr-un loc intunecat… e urata

8)     Daca in poza de profil poarta ochelari de soare iar poza e facuta intr-o incapere sau e facuta  cand nu e soare afara…e urata. Ea foloseste ochelarii ca paravan.

9)     Daca poza de profil e facuta de la departare…e urata (daca ai un zoom  bun la laptop o sa vezi ca am dreptate)

10)  Chiar daca poza ei de profil nu se incadreaza in nici una dintre categoriile de mai sus  atunci  poate totusi sa fie urata dar sa nu ne prindem noi….:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *