INCREDIBIL: „Ice Age 4” se filmează în sectorul 5 !

Bucurestiul a intrat cu adevarat de astazi pe harta marilor orase in care se filmeaza super-filmele hollywood-iene.  Sectorul 5 gazduieste  in aceste zile filmarile celui de-al patrulea film din seria Ice Age-„Amintiri din epoca de gheata aur”.  Conditiile meteo extrem de propice au determinat producatorii sa aleaga Bucurestiul in detrimentul altor locatii ca Siberia, Antarctica, Alaska.

Domnul primar al sectorului 5, Marean Vanghelie ne-a declarat:”-Da , este adevarat ca acest AIS EIGI se filmeaza pe raza sectorului 5, si anume. Vreau sa spun ca am avut si cateva mici incidente pe persoana fizica. Este vorba in primul rand despre acel elefant expirat, acel mamut…care a vrut sa plece de la filmare pe soseaua Antiaeriana. Bineanteles ca a fost tras pe dreapra pentru ca, desi era echipat de iarna, avea masa totala maxima autorizata mai mare de 7 tone si punea in pericol circulatia.

O alta problema am avut-o cu veverita aia pricajita, cu aere de star hollywood-ian, care s-a deplasat la Hotel Marriott (unde era cazata) cu autobuzul 226. Intre statiile „Mihai Ciuca”si  „Spitalul Dr. Burghele”  aceasta a fost acostata de un cetatean de etnie rroma care i-a sustras ghinda pe care o avea asupra ei. Veverita a reclamat furtul la Ocolul Silvic..

Problema s-a rezolvat, ghinda a fost recuperata astazi de la un REMAT de pe soseaua Giurgiului. Dar marea problema pe care am intampinat-o a fost ca tigrul acela din film, Diego il cheama, a fost impuscat la filmari de un angajat al gradinii zoologice din Sibiu care se pare ca nu era la prima fapta de acest gen”.

Pana la urma filmarile au decurs conform planului.Mai sunt de filmat cateva cadre in care mamutul moare afundat in nameti, dar  acest episod se va filma maine in judetul Vrancea, unde grosimea stratului de zapada permite acest lucru.

In varianta audio si la Morning ZU..:))))

1 thought on “INCREDIBIL: „Ice Age 4” se filmează în sectorul 5 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *