Moaştele Sfinţilor Andrei şi Nectarie aduse la Spitalul din Galaţi; Dr. Bacalbaşa:” -Nu s-a mai putut face nimic în privinţa lor”

Bolnavii de la Spitalul de Urgenţă din Galaţi s-au rugat la moaştele Sfântului Nectarie şi ale Sfântului Andrei. Atât cei internaţi, cât şi cadrele medicale, au participat la o slujbă specială pentru cei suferinzi. Moaştele au ajuns şi la pacienţii care nu au putut coborî în capela spitalului„.Aceasta era stirea care anunta la finalul anului trecut ca moastele au fost aduse si la spitalul din Galati. Am stat de vorba cu dr. Bacalbasa , cel care a fost de garda in acea zi, si care acum, dupa trei luni, s-a declarat invins :”-Este adevarat ca cei doi au ajuns la noi. Lumea din spital a ingreunat interventia in timp util fiindca se ingramadea de parca nu mai vazusera oameni accidentati. Probabil s-ar mai fi putut face ceva si daca ar fi fost adusi cu o salvare cu girofar, si nu cu cortegiu”.

1 thought on “Moaştele Sfinţilor Andrei şi Nectarie aduse la Spitalul din Galaţi; Dr. Bacalbaşa:” -Nu s-a mai putut face nimic în privinţa lor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *