Tabela cu Mersul Trenurilor din Gara de Nord a dat ceasul pe calendare din cauza întârzierilor

Din cauza zapezii, trenurile au intarzieri asa de mari incat ceasul de pe tabela cu „mersul trenurilor” de la Gara de Nord a fost inlocuit cu un calendar.

Reprezentanti ai CFR spun ca tabela cu mersul trenurilor ce se afla la intrarea in gara nu mai corespunde cu realitatea. „Mersul trenurilor” va deveni „Stationarea trenurilor” sau „Intarzierea Trenurilor”, „-Inca ne gandim ce formula sa abordam„, a declarat Ionel Tarziu angajat CFR.

„-In aceasta perioada de intarzieri majore, ne gandim sa transformam sala de asteptari intr-un mini-hotel sau ceva de genul pentru ca oamenii stau deja de nopti intregi si am putea sa le cerem niste bani pe cazare, un tarif pe noapte„, afirma un alt oficial al cailor ferate romane.

O oportunitate de sezon ar fi ca cei de la CFR sa isi deschida agentii de turism si sa ofere sejururi in tren. Presa ar schimba stirile din sinistratii din trenuri sau blocati in vagoane cu o nota mai optimista de genul turistii petrec un sejur de trei zile pe ruta Lehliu Gara -Halta-Constanta.

O alta oferta senzationala ar fi „Croaziera inter-regio de 7 zile Galati-Braila-Constanta-Calarasi-Bucuresti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *