Biserica Ortodoxa Romana vrea ca anvelopele de iarna oficiale sa fie inscriptionate cu M, semnul crucii si S

Legea utilizeaza termenul „anvelope de iarna”. Acestea se pot identifica cel mai simplu prin prezenta pe laterale a literelor M si S, sub forma: M+S, M.S. sau M&S.

Patriarhia Romaniei doreste ca anvelopele de iarna oficiale sa contina doar M + S, unde semnul plus reprezinta semnul crucii si al credintei in Dumnezeu ca Binele va invinge si ne va ocroti de orice primejide sau necaz.

Degeaba  ai bogatie, functie sau cauciucuri de iarna daca nu ai credinta si enoriasii nostri ce isi iau anvelope de iarna trebuie calauziti intru bunul Dumnezeu, asa ca semnul crucii inscriptionat pe lateral ii va proteja de cel viclean, cel alunecos si inghetat, a declarat arhimandritul Priponileanu

 

2 thoughts on “Biserica Ortodoxa Romana vrea ca anvelopele de iarna oficiale sa fie inscriptionate cu M, semnul crucii si S

  1. Draga si stimate whatafy,Biserica Ortodoxa Romana,nu doreste „cele afirmate”,ci doreste nimic altceva decat ca semnul Sfintei Cruci sa nu fie luat in deradere.La o mai amanuntita cercetare acel semn pus pe anvelopele de iarna nu este nimic altceva decat semnul plus.Crucea are trei brate egale,iar cel de jos fiind mai lung.BOR,nu i-si baga „nasul”peste tot cum afirmi,ci bine ar fi ca dumneata sa-ti bagi nasul in BISERICA si sa vezi ce miros placut ve-i percepe cu „nasul”pe care-l bagi „unde nu-ti fierbe oala”.Articolul de mai sus tine de „hazmedia.ro” si trebuie tratat”ca atare”,caci fara haz si voie buna, bietul de mine si cei ca mine,vor avea numai zile posomorate si fara soare.Nicu.

  2. Eu nu inteleg unde vrea sa ajunga biserica ortodoxa. Pentru ce sa fie semnul crucii? In curand vom vedea enoriasii cum se vor tatua cu semnul crucii ca sa ii ajute Dumnezeu. Alta ocupatie vad ca nu au doar sa-si bage nasul peste tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *