Adevarata poveste a interiorului de masina din piele de penis de balena

Sursa Photo : stirileprotv.ro
Sursa Photo : stirileprotv.ro

Vazind ca , in ultimele zile, Asociatiile de protectie a animalelor din unele tari sunt tot cu penisul de balena in gura, ba ca l-au salvat , ba ca datorita lor nu se va mai folosi  la fabricarea interioarelor de masini,  am gasit “adevarata” poveste a acestor piei. (not).

In 1950 , un pescar de balene, exasperat de sotia sa care il tot batjocorea in fata prietenelor referindu-se la penisul sau (ba ca-i prea mic , ba ca-i prea subtire), intr-o seara , beat fiind, a retezat penisul unei balene si l-a adus acasa, l-a aruncat in patul sotiei si i-a spus: “Na, poate te satura Dumnezeu odata!”.

Reactia sotiei a fost opusa celei la care se astepta, acesta fiind trecut pe “pauza” in pat .

Dorind sa-si repare gafa, omul a luat penisul si l-a belit de piele, facind din ea o poseta si citeva acesorii (portmoneu, trusa  de machiaj) etc.

De data aceasta sotia a fost multumita, mirata mai ales de moliciunea si culoarea frumoasa a pielii.

Omul isi deschide o afacere proprie si incepe comercializarea produselor din piele de penis de balena, in curind aceasta fiind folosita si in industria automobilelor de lux.  Deoarece dorea doar sa creeze si sa scape de munca de jos, mai exact de belitul pieli de penis de balena , da un anunt la ziar:

“Cautam persoana pentru a fi angajat ca belitor de penis de balena. Salariu avantajos”

Apeleaza la o firma de recrutare de forta de munca din strainatate (mai ieftina) si surpriza: dupa doua zile se trezeste cu 10.000 de romani la poarta fabricii. La interviu , dezamagire. Din cauza unei erori de traducere , in Romania anuntul aparuse :” Firma din Finlanda , angajam persoane calificate in functia de belitor de penis. Salariu bun”. Peste 1000 de primarii din orase si comune au ramas fara personal.

Totusi s-au gasit 10 persoane care au ramas sa lucreze pe principiul “decit sa o belesc pe-a mea acasa mai bine unei balene in Finlanda”.

Treaba mergea bine, omul s-a profilat mai ales pe relizarea de interioare de masini de lux pina cind , intr-o zi , oamenii nu mai doreau sa munceasca. Spuneau ca au ajuns de rasul prietenilor. Ca exemplu dadeau urmatoarele faze:

* cind erau chemati de prieteni la bere si ei mai aveau de lucru , erau nevoiti sa zica: “Mai belesc 2 -3 penisuri  si vin”
* nevestele ii certau intruna: “Cite penisuri trebuie sa mai belesti ca sa ne luam si noi o casa ca lumea?”

Mai mult, omul a observat ca , desi materia prima era aceeasi , cantitatea de piele care rezulta era din ce in ce mai putina. Suparat, a inchis productia si s-a reprofilat pe piele ecologica.

Asa ca nu Asociatiile de protectie a animalelor au repurtat aceasta victorie ci insusi produsul s-a micsorat si a disparut odata cu trecerea timpului ca orice produs de acest fel.

CAPO

1 thought on “Adevarata poveste a interiorului de masina din piele de penis de balena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *