[gen uatafac] Shungitul, mineral cu enjpe ‘propietati’ curative

shungituDeci citez pe propietatea mea fizica :

București, 13 Februarie 2010 – La „Târgul de Sfântul Valentin” de la Muzeul Naţional de Geologie este prezent Shungitul, roca asemanatatoare carbunelui, cu propietati terapeutice.

Pe langa rubin, rodonit si cuarţ roz, considerate pietre ale pasiunii si iubirii pure, la Târgul de Sfântul Valentin participă Shungitul, roca asemanatoare carbunelui. Shungitul este o roca unica avand forma unei carcase microporoase de alumosilicat umpluta cu carbon. Shungitul are propietatea de a absorbi bacteriile si alti spori patogeni, de a absorbi ceata electomagnetica si de a proteja contra poluarii mediului. In contact cu apa, Shungitul se transforma in lichid purificat avand calitati bactericide si bioactive energetic, cu un gust deosebit de apa de munte.
Sandu Cristian, participant ca expozant la Muzeul Naţional de Geologie sustine ca :
„ … In domeniul militar minereul Shungit este folosit in protectia fata de radiatiile tehnopatogene si geopatogene atenuand eficient influenta negativa a campurilor electromagnetice.”
Shungitul a primit aceasta denumire de la satul Shunga din Republica Karelia ( NV Rusiei), situat in apropierea lacului Onega. Acesta este singurul loc din lume unde poate fi gasit Shungitul. Cercetatorii explica unicitatea zacamantului, prin prabusirea in aceasta zona, in vremuri stravechi, a unui meteorit. Si tarul Petru cel Mare (1682-1725) avea sa cunoasca propietatile Shungitului. Afland ca apa care trece prin straturile de pamant cu shungit are propietati curative, Petru cel Mare a poruncit sa se construiasca alaturi de izvor un palat si o statiune.

sursa de aici comunicate fara frontiere

1 thought on “[gen uatafac] Shungitul, mineral cu enjpe ‘propietati’ curative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *