Şaorma de ştiri. Cu de toate ! 03.01.2010

saorma de stiriBine v-am găsit la prima şaorma de ştiri din anul 2010! Cu de toate ! Astazi punem punct petrecerii din noul an si ne pregatim de venirea noului an de munca 2010, adica ziua de luni muncitor 2010. Pregatiti-va sa infulecati ultimele sarmale, terminati bolul cu salata de boef, radeti toate fripturile pentru ca de maine ne asteapta un nou an de saorma.

O mai stiti pe Teo, acea Oprah a noastra ? Teo de la televiziune  este purtatoare de blog (suna a boala asa-i?) si cum tot scrolam noi pentru a da de bannere cu manelisti, remarcam blogroll-ul divei haioase. Mircea Badea e acolo. Nimic ciudat dar am intrat urgent si la Badea sa vedem daca e valabila si reciproca. Stupoare, Mircea Badea nu o are in blogroll pe Teo !!!!!!!! Cum ar zice niste buni prieteni de-ai lui : Rusinica !

Punctul G este o minciuna !!! Cel putin asa au descoperit atotcercetatorii britanici. Fetelor daca punctul G nu exista , eu zic sa trecem mai departe si sa cautam punctul H.

Poliţist beat s-a împuşcat de trei ori în cap. A scăpat! Din ce am citit, se pare ca nu are nici pe dracu’ , ce inseamna sa ai loc destul in cap chiar si pentru 3 gloante. Pacat de munitie. Cap de creta e invincibil.

Am aflat ca si Prim-Ministrul Boc a petrecut de Revelion ! Socant. Inadmisibil si incredibil. Nu ne vine sa credem, ne-am tot sters la ochi in speranta ca literele insirate pe acel site nu sunt adevarate..


Ti-e pofta de un credit? Iti arde buza sa iti iei ceva? Informeaza-te dreacu’ inainte si nu semna ca parameciu orice iti propun astia. Astia adica bancile, aceste puscarii ale oamenilor liberi. Cand iti acorda un credit pe 30 de ani este ca si cum ti s-ar citi ca ai de ispasit o pedeapsa de tot atatia ani. Pedeapsa financiara.

V-am mai fi aruncat si alte informatii dar nu am mai gasit sa merite publicate aici. Numai balarii si zeroisme.

Să aveţi poftă, Igor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *