„Guns and roses”-Basescu a ciuruit trandafirii

geoana1Preludiu: Aceasta poza il surprinde pe Mircea Geoana aratand intregii lumi cat timp a fost el presedinte…;)

Iarna florile nu rezista. E o chestie botanica elementara , dovedita cu ‘succesuri’ si in politica. S-a ales praful si de trandafiri si de “crini”. Luni dimineata s-a ofilit si Geoana , care prin mandatul sau nocturn spontan a devenit un fel de “regina noptii”.

Imi imaginez cum va privi posteritatea prin cartile de istorie acest episod. Toti conducatorii, presedintii si domnitorii Romaniei sunt mentionati cu sintagma “a domnit/condus intre anii…”.  Numai la mandatul lui Geoana se va face referire cu : “a dormit intre orele…”. E amuzant ca dupa atata debandada, campanii si scandaluri , Geoana a reusit performanta sa fie presedinte mai putin decat un presedinte de sectie de votare.  Macar poate ramane cu mandria ca a fost cel mai de succes presedinte post-decembrist.

Concret, in timpul mandatului sau nu a crescut euro, nu s-a scumpit nimic, nu a fost nici o greva, nu s-au facut concedieri, nu s-a privatizat nimic.

Singura mare dezamagire pentru el ramane faptul ca a venit la palatul Cotroceni ca la muzeul Cotroceni, adica , a intrat, a vizitat cateva ore si a plecat.

P.S. Doamnelor si domnilor…va prezentam noul presedinte al Romaniei!!!!……Domnuuuullllll….Mircea……Basescu!!!


Inegalabilul si inimitabilul Flick

1 thought on “„Guns and roses”-Basescu a ciuruit trandafirii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *