Şaorma de ştiri. Cu de toate ! 20.08.2009

16072009244Liber la Şaorma !  Să începem, zic, cu o porţie sănătoasă de  Şaorma de ştiri. Cu de toate !

Crudu a muncit moca la mare. Haide mah auzi onorariu de 3oo Ron şi aia doar de benzină. Te-au cam luat la băşcălie ăştia fată, ai grijă ca nu e ca la prompter ! Oamenii e răi.

Bloggerii încep să urce scările tribunalului. Cica „Un fost model „Vogue“, Liksula Cohen, stabileşte la New York un precedent periculos pentru bloggeri. Tribunalul l-a obligat pe cel care a insultat-o virtual să-şi dezvăluie identitatea.” L-a obligat să îşi dezvăluie identitatea, aşa şi ?! Adică ce se întâmplă după ? Ia o amendă? Apropos de ţigancă împuţită, nu-i aşa?

Madonna : Huiduită în Germania şi afurisită de preoţi în Bulgaria. Nemţii se pare că nu prea s-au înghesuit la concert, iar la Ljubljana s-a anulat show-ul tot din lipsa celor interesaţi dar la Bucureşti   Madonna va ieşi pe plus , românaşii inghesuindu-se să o vadă pe Loredana Americii !

Pozezi sirena, iei 1.000.000 $ . Autorităţile oraşului israelian Kiryat Yam, situat la nord de Haifa, oferă o recompensă de un milion de dolari celui care poate dovedi existenţa unei sirene, despre care se spune că trăieşte în apele de coastă din apropierea localităţii, a informat recent cotidianul Jerusalem Post.

Nicio zi fără vreo ştire cu Lady Gaga ! Acum ar fi vorba că Gaga ar fi premeditat faza cum că ar avea cocoşel , publicitate să fie , de orice natură!

tigan1El vrea să conducă România! Adică şi el candidează la preşedinţia României, nea’ Ninel Constantin Potîrcă, preşedinte al Patronatului oamenilor de afaceri rromi din România.Titlul face toţi banii ! Bahtalo !

Temişan, prezentator la «Cerbul de Aur». Temisan devine noul Octavian Ursulescu ?!

PS:  Dacă am ratat cumva vreo ştire , nu vă sfiiţi să o daţi în comment !

Să aveţi poftă, Igor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *