Interzis transpiraţiei !

mirosulucideCred că aţi văzut deja banner-ul de sus cu campania SPALĂ-TE! Pentru că puţi !

Se pare ca unii iau mirosurile urâte în serios şi astfel „conducerea unui parca de distractii din Anglia a introdus de curând o nouă interdicţie pentru vizitatori: Cei care se dau în montagne-russe nu au voie să ridice braţele dacă afară sunt mai mult de 25 de grade. Motivul? Pe căldură oamenii transpiră şi pot emana mirosuri care îi deranjează pe ceilalţi turişti. „(sursa Click)

Da ne-ar deranja ! Un îndemn sănătos du-te şi spală-te şi foloseşte şi un deodorant anti perspirant şi apoi distrează-te ! Nu zicem parfumuri scumpe şi de firmă ci un deodorant anti-perspirant ce nu costă o avere şi este la îndemâna oricui !

Eu recunosc că merg cu mijloacele de transport în comun doar dimineaţa tocmai că ştiu că monstrul transpiraţiei e încă amorţit şi pot supravieţui acestei aventuri fără să încerc să dobor recordul mondial la ţinut respiraţia între staţii !

Şi dacă prinzi un ambuteiaj cu astfel de monştrii ai mirosului atunci eşti sufocat şi te simţi impregnat cu „mireasma” aceea în starea ei cea mai concentrată !

Nu vă riscaţi după-amiaza niciodată decât dacă e vreo urgenţă urgentă !! Eu v-am avertizat !

Aşadar nu mi se pare nimic exagerat să excluzi din clientela ta oamenii care put a transpiraţie ! Dacă nu au acest minim bun simţ atunci cu certitudine ne putem lipsi de ei ! Clar !

Vă doresc aer curat şi proaspăt !

Igor

1 thought on “Interzis transpiraţiei !

  1. Ar trebui sa exista controlori de transpiratie pe RATB, nu numai de bilete. „Va rugam prezentati axila!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *