Şaorma de ştiri. Cu de toate ! 18.08.2009

16072009244 Deschidem Şaormăria voastră preferată cu cele mai secrete ingrediente.Să începem, zic, cu o porţie sănătoasă de  Şaorma de ştiri. Cu de toate !

Un elev român de 17 ani, campion la astronomie şi antreprenoriat. Cum dracu’ de nu văd la ştiri şi asemenea veşti pozitive şi de care suntem mândri. Senzaţionalul lui peşte!

Apropos de chestia de mai sus : Elevii romani, medaliati cu aur, argint si bronz la Olimpiada Internationala de Informatica . Nici ştirea asta nu a fost prea mediatizată adică dă-i dreacu’ de tocilari, ce ne pasă nouă !!!

Fabulos: Usain Bolt, record mondial de povestit copiilor – 9,58 secunde la 100 metri plat. Pun pariu că nici de asta nu ştiaţi că la noi ştirile sportive sunt ştiri din fotbal !

Uite cum vor să ne scoată din criză! Prostănacul a gândit 32 de măsuri anti-criză ce personal îmi par extrem de evazive şi superficiale. Adică în termeni generali oricine poate deduce astfel de măsuri dar până la aplicarea efectivă vom fi deja în colaps, afară din UE şi într-un mare rahat !

A semnat cu OTV. Cum cine ?!  Femeia lu’ Pepe, buze reci Zavoranu ! Să fie într-un ceas bun , un loc mai pe măsura personalităţii ei mai că nu putea găsi ! Îi urăm tradiţionalul 0 audienţă ! Apropos pentru cei de la Cancan(ştiu că mă citiţi)e vorba de Mădălin Ionescu nu Voicu !

Pazea, Sexy-Braileanca si-a luat carnetul! Ce putem spune ..drum bun !

PS:  Dacă am ratat cumva vreo ştire , nu vă sfiiţi să o daţi în comment !

Să aveţi poftă, Igor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *