Ogică este oficial consultantul vedetelor pe probleme de Loterie !

big-ogica„Stelian Ogica, Oana Zavoranu si sotul acesteia, Pepe, au petrecut vineri noaptea pana tarziu intr-un local din centrul Capitalei, unde au ales mai multe numere pentru un bilet Loto cumparat la comun.(sursa cancan)

Ogică supranumit Spaima suflantei, Spaima celor 49 de numere, etc a trecut la consultanţă de lux în loterie. Cum nu are încă un birou, Ogică dă sfaturi pe unde apucă şi cu cine muşcă cu privire la numerele de aur adhoc la vreun restaurant ce probabil îi poartă noroc Nostradamului specializat în Loterie.

Această mişcare este benefică lui Ogică făcând astfel rost de cash pentru previziunile sale norocoase. Oare ce procent are din câştiguri ?! Să fie ăsta vreun semn că Ogică e strâmtorat la buzunar şi nu are finanţe să mai bage un 49?!Dar dacă e strâmtorat la bani înseamnă logic că norocul l-ar cam fi părăsit, n’est-ce pas?

Eu nu îl văd pe Ogică împărtăşind din schema lui decât dacă are garantat un câştig dinainte de extragere, înţelegeţi ce vreau să spun?

UPDATE:  Săpând prin Internet am descoperit www.ogică.ro, un site de matrimoniale (ştim cu toţii că Ogică e un mare iubitor de relaţii dese ) . Oare Ogică este şi antreprenor 2.0 ?

Noroc bun, zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *