Cartea Vuitton

vuitton-bookCâţi dintre voi ştiaţi că Vuitton va publica pe 21 septembrie o carte „Artă şi Creaţie” (Louis Vuitton : Art. Fashion and Architecture). Aşadar acelea care cu mândrie atârnă un Vuitton de braţ au şansa să citească prima carte de fită şi cu care se pot mândri prin cafenele.

Va deveni un must-have în biblioteca ta de lux. Inteligenţa ta va fi de marcă . Te distingi de săracii ce citesc cărţi cumpărate de la tarabă şi scrise de nişte amărâţi morţi !

Cartea poate fi achiziţionată la  un pret inimaginabil de bun pentru doritori.

Vezi un filmuleţ despre această carte printr-o animaţie de excepţie :

Cititor de lux, Igor

3 thoughts on “Cartea Vuitton

  1. @Star: target-ul LV cu siguranta nu este format din categoria romanilor care achizitioneaza fake-urile LV si pretind ca au dat mii de euro. Nici 5% din pitipoancele care se afiseaza cu Louis Vuitton (genti, pantofi, curele etc) nu au marca originala.
    Cate din marcile de lux sunt cumparate in Romania de segmentul tinta? Vrei sa zici ca segmentul tinta al Mercedes sunt manelistii? ca Louis Vuitton tinteste curvele? toata marcile de lux, odata achizitionate de romani, devin simbolul parvenitilor !!
    Hai ca m-am enervat..

  2. Nu cred k si-au ales bine metoda de promovare. Sunt tare curioasa cate din cele care vor cumpara cartea o vor si citi. Nu de alta dar targetul nu prea pare genul kre sa se culturalizeze din carti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *