Şaorma de ştiri. Cu de toate ! 06.08.2009

16072009244M-am trezit cu o curiozitate informatică şi foarte nerăbdător să deschid site-urile de ştiri să văd noutăţile. România pe calea cea bună, românii din ce în ce mai civilizaţi, România zdrobeşte corupţia, politicienii au renunţat la concedii pentru a lucra la binele ţării..ce vise.. Ati ghicit Şaorma de ştiri. Cu de toate !

Scrisori către Oprescu  : „Mutati statuia ca i se vede penisul!”. Nu am înţeles dacă să o mute mai aproape de reclamantă sau ce ?

Naţi Meir acest român get-beget vine cu o soluţie pentru a scoate din datorii pe amărâtul de Mutu :   „Daţi un euro pentru Mutu!” Auzi Nati , nu-i asa ca nu te ai gandit la vreo fundatie pentru copii abandonati sau care mor de foame pe strazi ?

48 de ore sex neîntrerupt . Record dupa record dar noi vrem dovada ca de vorbe suntem toti buni !

Antenele ar putea renunţa la 20% din angajaţi . Directorul general Dan Matiescu declara ceva de basm : „Continuăm cu investiţii masive în conţinut şi în dezvoltarea online, de altfel zona cu cel mai mare potenţial.”  Nea’ tizu’ lu’ mogul nu mai bine mata închizi găurile EuforiaTV, Antena2 şi te axezi pe dezvoltare celor 3 rămase?   Ne gândim că în cele din urmă vor rămâne angajate doar rudele din conducere şi vor prelua şi celelalte funcţii de montaj, cameraman, prezentatori, etc . Aa şi ce ziceţi de schimbarea management-ului defectuos ?

Soluţie antirecesiune: cafenea cu chelneriţele aproape goale. Era evident că trebuiau ridicate vânzările şi cum altfel decât prin nişte ţâţe bine plasate. Dar americanii sunt puţin în urmă cu asta :Vezi Libertatea, Cancan, Click

De ce se tem românii. Eu aş zice că se tem să dispară ziarul lor preferat Libertatea, ştirile de la ora 5 şi incompetenţa cu care ne-au obisnuit politicienii.

PS:  Dacă am ratat cumva vreo ştire , nu vă sfiiţi să o daţi în comment !

Să aveţi poftă, Igor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *