Şaorma de ştiri. Cu de toate ! 04.08.2009

16072009244E marţi, e România, e presa celor 3 ceasuri rele. Credeţi că nu s-a mai întâmplat nimic notabil ?! Greşit!   Haide să înfulecam o porţie sănătoasă de  Şaorma de ştiri. Cu de toate !

Nemirschi îmbogăţeşte SUA din sărăcia României . Adică paparuda asta de la  mediu vrea să aducă ploaia în România cu ajutorul americanilor cu doar  10 milionuţe de eurouţi. Desi avem fonduri nerambursabile de la europeni..

Stăm mult la muncă, pe bani puţini. Munca nu a fost atuul nostru niciodată iar de eficienţă nici nu încape vorba.   Nouă ne place să fugim în munţi , să otrăvim fântâni şi să ne luptăm cu duşmanii poporului românesc.

Bancheri fără pic de creier. Corect, nu negăm ci aplaudăm . Auzi aici: Şase bănci i-au dat unui bărbat din Târgu-Mureş aproape 850 de milioane de lei vechi pentru maşini, haine, ţigări şi jocuri de poker. Ratele lunare sunt de două ori cât salariul.

Phone sex: erotismul conversatiei . Sex prin telefon sau cu telefonul? Era şi un banc Radio Erevan Întrebare : Pot face sex cu fereastra deschisă? Răspuns: aţi putea dar e de preferat cu o persoană de sex opus!!

Google caută noi venituri acasă la antreprenorii români . Da am primit şi noi scrisoarea dar are o taxă de activare de 20 ron.  Oricum par puţin disperaţi deoarece primul vocher era de 150 ron şi acum l-au mărit la 200 ron. Aşteptăm o sumă mai mare 🙂

Ernest, înşelat de iubita sa. Culmea ironiei , nu credeţi ?

PS:  Dacă am ratat cumva vreo ştire , nu vă sfiiţi să o daţi în comment !

Să aveţi poftă, Igor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *