Tucă ne oferă ceva de care să fim mândri

untitled_59Tucă a trecut de bariera montată de autorităţi şi şi-a parcat maşina Audi pe plaja din Vama Veche.Fără pic de respect, Marius Tucă şi-a lăsat maşina Audi printre spectatorii care au venit să asiste la un concert.(sursa adevarul.ro)

Tucă este acel deţinător al adevărului absolut cel care se bate în piept pentru redescoperirirea valorilor tradiţionale româneşti. El ne-a oferit ceva la fel de valoros un Audi A6 proprietate personală  expus pe nisip  lângă scena Festivalului Folk You.

Un exemplu de moralitate înaltă în concordanţă perfectă cu valorile literare ale campaniei de culturalizare a ţăranului de bloc, cocalarului de asfalt şi a manelistului cu audi.

Chiar aşa Tucă Fuck you România, nu-i aşa ?!
Vă întrebaţi ce a avut de comentat omniscientul Tucă?

: . „Nu am trecut de nicio barieră şi nu am parcat eu maşina acolo. Era mai departe şi am rugat pe cineva să o tragă mai în faţă pentru că se urcau toţi pe ea”, a declarat, pentru „Adevărul”, directorul cotidianului „Jurnalul Naţional”, Marius Tucă.

Adică nu el a parcat-o acolo ci a trimis un atârnache din redacţie să i-o aducă pe plajă. Astfel el a rezumat culmea tupeului jegos şi şi-a demonstrat sorgintea de caracalian băşit şi ţăran parvenit.


Îi înmânam cu sictir trofeul Balega de Aur şi îi urăm succes în fecalele editoriale.


Aaa să nu uităm spot-ul în care se dă mare propovăduitor al  culturii  româneşti  :


Igor dixit

sursa poza adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *