Şaorma de ştiri. Cu de toate ! 30.07.2009

16072009244 Nu-i aşa că sunteţi curioşi ce ne-a mai rezervat presa astăzi aşa că haide să înfulecam o porţie sănătoasă de  Şaorma de ştiri. Cu de toate !

Regele sau regina Belgiei? Albert al II-lea, internat din cauza unei fracturi de col…uterin.   Ce putem să mai spunem bine că nu au încă şi ei un Ciomu al lor!

Cică… aşa promovează Udrea turismul românesc . Călare, pe bicicletă, cu iedul in braţe, torcand sau cu chiloţii la vedere in telegondolă, iată modurile inedite prin care Udrea s-a gandit să promoveze turismul romanesc, cheltuind trei milioane de euro. Udrea chiar nu vrei deloc să ne asculţi?! Câte lecţii să îţi mai dăm. Fă bine şi uită-te la ideile noastre!

Preafericitul Patriarh Daniel, icoana lui Audi A8. Uite că Preafericitul o să se deplaseze cu preaputernicul motor al prealimuzinei Audi. Fie dealerii binecuvântaţi. Acum nicio criză nu se mai atinge de preasfânta industrie auto !

Incredibilă revenire: Michael Schumacher îl va înlocui pe Massa la Ferrari!Ce am putea zice cred ca era plictiseala mare la pensie..

Se pune din nou taxă pe podul de la Cernavodă .  Pam-Pam sunt de acord cu taxele dar numai atunci când acea autostradă are o finalitate nu care te lasă în câmp ! Aşa că domnilor impuneţi taxa după ce terminaţi autostrada !

Paris Hilton, goală la duş / Video .  Incredibil ! dar cum aţi vrea să fie la dus ? îmbrăcată?

Nu-i nici o glumă! Dietă pe bază de fotografie. Dar ce ziceti de dieta pe baza de literatura ? sau char dieta pe baza de Discovery ?

Joaca în parc în grupuri mai mari de cinci persoane, interzisă . O măsură halucinantă demnă de inchiziţie . Poate ar trebui şi o taxă la intrare nu credeţi ? sau amenzi că stationezi pe bancă !

PS:  Dacă am ratat cumva vreo ştire , nu vă sfiiţi să o daţi în comment !

Să aveţi poftă, Igor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *