Şaorma de ştiri. Cu de toate ! 29.07.2009

16072009244 Nu sunteţi curioşi ce a mai apărut prin ziare ? Hai recunoaşteţi! Faceţi-vă comozi că aţi fost serviţi , comanda dumneavoastră  : Şaorma de ştiri. Cu de toate !

Cum scapi de criză? Îţi faci o firmă! Interesant !  Dar cu ce naiba o faci ? Nu mai pune atâtea întrebări şi citeşte !  Cine ştie ce miliardar se ascunde în tine !

Udrea se bate cu Google . După ce a revergorat turismul şi toţi străinii s-au bulucit în România, Udrea asta vrea să facă un portal de turism de vreo 300 mii de euro. Este exact ce lipsea în rest totul e perfect, serviciile, infrastructura..

Poliţia «stă» pe o comoară de 300.000.000 €. Ia uite nişte bani ce ar putea fi investiţi …

Iată care sunt cele mai frecvente fantezii sexuale ale unei femei .  hmm atât de lipsite de originalitate să fie femeile. Eu cred că se poate mai mult .

Oraşul Fucking, asaltat de turiştii care vor să facă sex în public. Încă o idee de turism pentru tanti Udrea..

Neagu Djuvara s-a apucat de povestiri erotice la senectute. Neagu Djuvara va publica patru povestiri cu iz erotic: “Amintiri fără perdea”, texte cu substrat autobiografic, apărute în “Plai cu Boi” şi programate să apară la Humanitas. Trendul porno prinde..

Staretul-exorcist apare in maneaua lui Carmen Serban. Uite dovada ca manelele sunt date dracu !

România ar putea avea în curând un circuit de Formula 1 Parca am mai auzit asta o data! Poate facem si drumuri cu circuitul asta..

PS:  Dacă am ratat cumva vreo ştire , nu vă sfiiţi să o daţi în comment !

Să aveţi poftă, Igor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *