Şaorma de ştiri. Cu de toate ! 28.07.2009

16072009244 Să vedem cu ce ne mai surprinde massmedia mioritică de astăzi aşa că haide să înfulecam o porţie sănătoasă de  Şaorma de ştiri. Cu de toate !

O româncă revoluţionează Internetul cu Vanish, un sistem prin care datele online se autodistrug. Incredibil o româncă cu care să ne mândrim, Bravo ! Proiectul ei a stârnit un mare interes în presa din Sua şi într-un final presa românească s-a gândit să scrie şi ea despre acest subiect deşi nu îşi vinde virginitatea în vreo licitaţie online şi nici nu e dezbrăcată sau vreo starletă porno.

Alimentele care-ţi taie pofta de sex. Ce să eviţi Consultaţi lista înainte de vreo masă la restaurant dar oricum noi ne ghidăm după zicala „Dragostea trece prin stomac ” (terminaţi-vă cu continuarea din versurile Paraziţii). Românul cred că face sex ca să mai uite de foame sau era invers?!

Eşti tânăr şi ai rămas fără serviciu? Sfaturi din Libertatea.. acum nu ştiu ce să cred dacă au ajuns şi cei din Libertatea să dea sfaturi în carieră?! Sunt nişte sfaturi banaliste şi puerile dar poate unii nu le ştiu..şi dacă nu le ştiu normal că sunt fără serviciu.

Britanicii preferă să doarmă decât să facă sex. Britanicii se întorc cu un nou studiu. vai ce mă amuză !! Incredibil dar studiul este real având ca mostră o româncă ce se destăinuie printr-un comentariu la acest articol  : „da e adevarat, eu unt maritata cu un englez si credetima sexul e o pacoste pt el , mai intai trebuie sa ne certam a stam suparati vreo 2-3 luni si poate apoi dupa lungi tratative sa avem sex, dar cel mai mult prefera sa doarma decat sa faca sex.” Ai vrut engleji ? Spăla-te pe cap cu el..

Andreea Raicu, în „Sex & The City” de România . Na pacoste că ajunse şi asta actriţă!! Şi nu oriunde ci într-un nou serial copy-paste..bravo bah ! Nu m-ar mira ca în rolul celorlalte trei colege de platou să fie distribuite Magda Ciumac, Nichita şi Sexy brăileanca..rămâne de văzut.


Iritat de o întrebare, primarul din Tîrgu-Mureş îl înjură ca la uşa cortului pe un reporter RTV. Atenţie, limbaj licenţios! Da a fost votat !!!Bişniţarii ne conduc ţara !

Malaimare: EBA este o proasta cu patent, Ridzi, o fufa oarecare. Corect !

Ferrari F40 Model . Asambleaza-ti singur un Ferrari ! Super :Macheta in detaliu


Stai pe spate si uita-te pe tavan ! O nouă modă se preconizează , plasma pe tavan !

Renault a înregistrat brandul Kanjara, numele SUV-ului Dacia, la OSIM-ul francez! Inspirat nume 🙂

PS:  Dacă am ratat cumva vreo ştire , nu vă sfiiţi să o daţi în comment !

Să aveţi poftă, Igor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *