Şaorma de ştiri. Cu de toate ! 27.07.2009

16072009244Bine v-am găsit în această minunată zi de luni ! Să respectăm sfaturile medicului şi să luăm un mic dejun informaţional consistent aşa că haide sa infulecam o porţie sănătoasă de  Şaorma de ştiri. Cu de toate !

Cum să recompensăm fără bani angajaţii. Angajatorii de criză: „Zi mersi că nu te dau afară” sau „Mulţumesc. Ai făcut o treabă bună”. Cum e mai bine?   Supremaţia angajatorilor a început. Întocmai că în filmul Terminator cei care au preluat controlul nu e niciun robot inteligent ci tot” grupul angajatorilor fericiţi ce profită din plin de criză ! „

Eva Kent e studenta la psihologie! „Sunt în favoarea unei vieţi sexuale de o libertate infinita” declara Freud într-una din cărţile sale. Vă gândiţi că oare este vreun motto al starletei porno? ..şi marmota

Sexul în apa: o alternativă la arşiţa verii! Uite o măsură anti-caniculă ce nu apărea în marele plan al Ministerului Sănătăţii.

Sorin Oprescu vrea la preşedinţie! Dragi editori Click corect se zice Preşedinţie nu Preşedenţie ! (am copia de ecran:) . După „succesele”  că primar general se pare că nea’Oprescu vrea să se oprească şi la Cotroceni. E cel mai potrivit să mai „oprească” din creşterea asta economică alarmantă..

Răspuns oficial scris de primarul unui oraş din România: dacă nu îţi convin drumurile, mută-te pe Riviera Franceză .  Primul primar ce deconspiră spiritul pamfletist ce caracterizează toată breazla harnicilor noştri gospodari.. Miştouri pe banii tăi!

Oficial: Bucureşti, cea mai poluată şi murdară capitală europeană! Uite domne că nu s-au chinuit degeaba primarii noştri şi ni se recunoaşte valoarea !  Acum avem un insight generos pentru Turim.

Candidaţii la Litere, sabotaţi de computer . Oare ce calculator or fi avut marii literaţi ai Universităţii din Bucureşti ? Sper că au renunţat la tradiţionalul Abac..  Treabă academică pur românească

PS:  Dacă am ratat cumva vreo ştire , nu vă sfiiţi să o daţi în comment !

Să aveţi poftă, Igor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *