Ce faci dacă puţi ?

miros În mod normal foloseşti nişte apă şi nişte săpun. Cea mai simplă metodă din antichitate şi până astăzi ! Se întâmplă, totuşi, datorită căldurii excesive sau a lipsei igienei corporale să transpiri şi să te împuţi, să emani un miros neplăcut pentru nasurile celor din jurul tău.  Aşa că de lene fâsâi cu un spray să acoperi mireasma.. dar nu toate spray-urile fac faţă !

Minune, americanii au inventat ASPRAY, spray-ul cu care te poţi da peste tot pe corp chiar şi în fund , nu mai vorbesc de testicole!! WOW!

Dar să vedem caseta aşa că  Play and smell :

Articol sponsorizat de Igor

5 thoughts on “Ce faci dacă puţi ?

  1. Eu nu pricep de ce oamenii au inventat si „samponul uscat”. Este o „delicatesa” cosmetica, disponibila si in Sephora-ul din mall-ul romanesc. presupune ca te spray-ezi la radacina si gata! Nu mai tre’be sa speli clisa din par cu sampon! dar vorba Martinei: „de ceeeeeee?” deci oameni buni…pitzipoancele nu miros gigea ca sunt curate ci pentru ca-si aplica diverse artificii odorizante: Sampon uscat, deodorant peste transpiratie, spray de picioare, spray autobronzant (ca sa acopere darele de jeg de pe gat), lipgloss si Orbit, pentru a nu se mai spala pe dinti + bonus, par intins cu placa peste urechi, sa nu se vada ceara.

  2. Era un „De ce?” retoric si disperat. Eu nu inteleg cum pot oamenii sa inventeze toate ciudateniile astea. Call me old fashioned, dar apa si sapunul ar trebui sa fie suficiente, nu? Bine, si deodorantul… Dar spray pt testicole… prea de tot! :)))
    Intrebare: Cine miroase testicolele cuiva? Mana sus cei care au mirosit cel putin o data c…ele cuiva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *