Adevărul despre 100% Adevărat..episodul 2

sam-7Aseară m-am distrat copios la incredibila, mega-emisiunea, uriaşul show 100% Adevărat ! Cum dracu? vă întrebaţi..

Ramona Bădescu este demenţială dar fără sonor. Imaginaţi-vă cum se arunca pe canapeaua unde aţipise dinozaurul muzical Marina Voica şi o întreabă : aţi văzut ? tocmai a câştigat un Mercedes!

Marina Voica (bulversată ca orice om trezit din somn) : dar cum câştigă?

Ramona Bădescu : A câştigat Mercedesul pentru că „s-a afecţionat” la revista sută la sută ! What? S-a afecţionat ? Am crezut că e termenul din italiană dar e abonare/abonamento.. oare ce fi vrut să exprime?! Pepe  dădea din cap gen wtf cum de prezint cu proasta asta ..şi are şi salariu mai mare ca al meu (18ooo euro după libertatea.ro).

Dar staţi, cred că nu aţi văzut lecţia de engleză oferită gratuit de Ramona Badescu. Fantastic!Fantastic! Fantastic era cuvântul de ordine. Doamne câţi de „Fantastic” a pronunţat ..

Desi a preluat ideile principale din Surprize Surprize,  TeleEuroBingo, Dansez pentru tine , Din Dragoste si România, Te iubesc ,totusi platoul pare lipsit de orice spectaculos si ai impresia ca asisti la un show de prin 1990 si ceva..iar orice urma de divertisment este anihilata atunci cand Ramona vorbeste la microfon. E jale..

Audienţa medie atinsă de emisiunea 100% Adevărat în ediţia de ieri 26.07.2009 pe All Urban a fost :

100% ADEVARAT => Rating 2.3  iar Share 6.6 / Rtg in mii de privitori 264 ooo

Iar pe target-ul 18+urban :

100% ADEVARAT => Rating 2.5 Share 6.7 / Rtg in mii de privitori=253 ooo


Rating mai scăzut faţă de ediţia precedentă şi datorită meciului de pe antena 1..microbiştii ăştia.

Am aflat că renumitele apartamente de 100 000 euro oferite câştigătorilor sunt de la  Confort City ( unde apropos cel mai scump apartament e 74000 euro , fără tva) undeva aproape de Glina. Interesant!

PS:  Chiar nu vă înduraţi să ne furnizaţi un cod de acces pentru revista online 100% Adevărat ?!

Dezvăluiri 100% Adevărate  de Igor

1 thought on “Adevărul despre 100% Adevărat..episodul 2

  1. Hmz… astea nu sunt cumva apartamentele alea aproape de centura ? Tu ai dat punct de reper glina daca alea sunt problema mai mare decat Glina este Protanul care e aproape 🙂 foarte aproape =))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *