Şaorma de ştiri. Cu de toate ! 24.07.2009

16072009244Azi s-au anunţat călduri toride. Ce temperaturi ciudate în plină vară ! Orice ar fi trebuie să ne hrănim bine cu informaţii sănătoase. aşa că haide sa infulecam o porţie sănătoasă de  Şaorma de ştiri. Cu de toate !

Beneficiile angajaţilor, pe cale de dispariţie. Pe lângă dispariţia angajaţilor iată că dispar şi beneficiile celor care încă sunt angajaţi. Ce ar putea să mai taie: Salariul bănuiesc şi gata ! Ai dracu să vină cu bani de acasă că e criză.. ce  atâtea  beneficii..

La ce e bun sexul ? Din lipsă de activitate şi job-uri, românii apelează la sex tot mai des pentru a-şi omorî timpul liber.  Poate aşa va creşte şi natalitatea deci e bună şi criza la ceva…

E iadul! Ne topim! Cei de la libertatea au dreptate , iadul este în România. Ne ducem în curând toţi dracu’ .  Asta e din seria ştiri meteorologice de umplutură !

ANDREEA MANTEA: „Îmi doresc să am succes şi îmbrăcată”.  Nu-i aşa că s-a dat de gol?! Cum să devii o fată de succes cu emisiuni şi titlu de vedetă : te dezbraci şi câştigi !

Rechin abandonat pe o stradă din Miami . Nu vă gândiţi la rechinii financiari ci chiar unul cu branhii. Foarte tare. La noi rechinii sunt trataţi cu respect putând fi observaţi la costum pe culoarele din Parlament sau Guvern..

Mănăstirea Cotmeana are pe zid un mucenic cu un as de treflă în mână .  Cei de la Cancan au fost la biserică şi au stat cu ochii pe pereţi. Concluzie clară au descoperit sfântul pokerist , ocrotitorul Cazinourilor .   Spiru Haret are deja în programă cursul teologia comparată a cazinourilor, dogma ruletă . Totuşi, un comentator îi luminează  : „cel din imagine nu este sfant.in BOR sfintii sunt reprezentanti avand in jurul capului un nimb(aureola).aceasta este confectionata din fosita de aur.deci cel reprezentat cu as-ul in mana este un om simplu care eventual asculta invatatura Domnului Hristos.de ce nu un posibil convertit”

În parcurile din Olanda te relaxezi într-un mod special.  VEZI POZELE

Costum de baie din salată de fructe. Parcă la noi ar prinde mai bine un costum de baie din mici cu cartofi prăjiţi sau cu sarmale.

Stire protv : Emil Boc a primit un comutator de stins lumina. Nu a înţeles aluzia bineînţeles. El va rămâne ultimul să stingă lumina în România !!!!!! De remarcat calitatea informativă a acestei ştiri 🙂 aplauze pentru jurnalele de ştiri premium din România!

PS:  Dacă am ratat cumva vreo ştire , nu vă sfiiţi să o daţi în comment !

Să aveţi poftă, Igor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *