Şaorma de ştiri. Cu de toate ! 23.07.2009

16072009244Cum va simtiti in aceasta minunata zi de joi? Ca dracu’?! Ce conteaza, haide sa infulecam o porţie sănătoasă de  Şaorma de ştiri. Cu de toate !

Finanţele fac cadou 48 de milioane de euro grecilor de la Loterie. Cum altfel decât prin hazard ! Statul nu vrea bani murdari din jocuri de noroc deoarece are destule persoane fizice , angajaţi la privat cărora să le mărească taxele şi impozitele.

Mogulul Voiculescu îşi face un reality-show cu el . Se pare că Dan a coborât în stradă şi a realizat că cele mai bune idei de afaceri sau formate tv pot veni de la tineri anonimi, oameni obişnuiţi. Până vine noul format tv puteţi viziona una din creatiile marca Antena1, emisiunea „Talente fără număr” cu businessman-ul de aur Dan Bursuc.  Dane, ai putea extinde concursul cu toată grila Antena 1, ai ieşi mai câştigat ! Promitem că îţi dăm un format tv contra unui banal banner pe toate site-urile Intact!

Primul lacăt pe un mall: Armonia Center din Brăila se închide pentru cel puţin şase luni. Ce părere aveţi? Mall fail ! Să înţelegem că în Brăila nu sunt cocalari, fiţoşi şi oameni cu dare de mână ? Pont :  Mutaţi-l în Lugoj ! Investiţie garantată !

Poliţiştii şi-au «tras» imn. Ce putem să comentăm ..siguranţă şi încredere !  Ce cascheta mea!

Molar de mamut la muzeu . Cine doreşte să vadă molarul e aşteptat în Drobeta Turnu Severin. Noi mergem când descoperă toată gura mamutului.

Bill Gates are puterea să oprească un uragan. O iniţiativă lăudabilă el dorind să ţină piept uraganelor devastatoare. Bill după ce termini proiectul acesta vii şi la români să rezolvi problema cu canalizarea când plouă torenţial?

Criza îi sperie pe români . Ciudat lucru, credeam că pe români nu îi mai sperie nimic la cât au îndurat până acum.. hipermediatizarea conceptului strică pentru că noi suntem într-o criză perpetuă din Evul-Mediu..

Mircea Badea: Ii reamintesc managerului Gaurica, Tolontan, ca emisiunea mea face profit mai mare decat gsp. Ce funny e sa lucrezi la Intact ! Ce colaborari minunate sunt intre angajati !

PS:  Dacă am ratat cumva vreo ştire , nu vă sfiiţi să o daţi în comment !

Să aveţi poftă, Igor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *