Cum poţi da” o pedală” mai ieftin

sexicleta„Am bicicletă, am bicicletă/ E şi frumoasă e şi cochetă” spunea un cântec acum câţiva ani.

„Click” ne prezintă o nouă modalitate de reducere a cheltuielilor. În Berlin ai 5 euro reducere la bordel dacă te duci „să dai o pedală” călare pe bicicletă.

Sau cum era vorba aia : Sexul e ca mersul pe bicicletă !

Într-adevăr cred că este o măsură luată cu cap. Adică, venind cu bicicleta ,neamţul e deja obosit după atâta pedalat şi în mod normal i-ar trebui mai mult timp să îşi exercite atribuţiile de mascul.Asta înseamnă mai mult timp petrecut în compania fetelor, deci mai multe încasări pentru bordel.

Asta e şi explicaţia pentru care s-a dus dracului industria auto germană.Adică nemţii au încă un motiv în plus să cumpere biciclete şi nu maşini.

Se pare că ideea nu este tocmai nouă. A fost pusă în practică cu succes încă de acum câţiva ani în Franţa, unde mai mulţi nimfomani pedalau de zor de la un bordel la altul prin toată ţara, acest ritual devenind cunoscut în întreaga lume şi purtând numele de „Turul Franţei”.

Din acest motiv ar trebui şi la noi legalizate bordelurile, poate astfel am ajunge şi noi ca şi ţările din vest, cu un număr cât mai mare de biciclişti.

Ca şi în cazul automobilelor virilitatea ar trebui demonstrată şi prin culoarea, dimensiunile sau numărul de viteze al bicicletei.Adică alftel te vede lumea când te duci la bordel pe un „monstru” cu suspensii şi 24 de viteze, decât pe un „Pegas”.

Virginii vor fi uşor de remarcat ei având la bicicletă şi două rotite ajutătoare ataşate roţii din spate, pentru că abia „experimentează”. Homosexualii vor lua câte un „amic” pe cadru iar pedofilii se vor deplasa pe trotinete.

Şi-am încălecat pe-o şa…

Flick

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *