Şaorma de ştiri. Cu de toate !

16072009244Cred că v-ati băut deja cafeaua de dimineaţă şi putem să trecem la o porţie sănătoasă de Şaorma de ştiri. Cu de toate !

Bancă Mondială: Sărăcia din România va creşte în acest an .  Aşadar oficial ne merge bine.  Reuşim chiar să depăşim ce au atins alţii . Nicio problemă că guvernanţii s-au gândit la soluţii : au plan anti-criză care după cum vedeţi deja dă roade şi au împrumutat nişte mărunţiş pe care tot noi îl vom rambursa, cum ? cresc taxele.. Hai să râdem acum că mai rău oricum nu se poate !

3,7 milioane de români accesează în fiecare zi internetul. Cei mai mulţi de acasă şi în primul rând pentru search.  Pentru cautari, poliglotule ! Ce cauta romanii pe internet? Mi-e rusine sa zic ..

Udrea, învăţată cum se pun buzele pe fluier .  Cum i-o fi smuls fluierul ciobanului să fie şi ea rapsoadă ! Ce populară e , vai tu Nuţi ce plăcută te faci, cum coborî tu în mulţime. Ce bine merge turismul românesc ! Concluzie :  fluieră a pagubă !

Sâmbete libere doar cu bilet de voie. Că să nu vă mai buluciţi prin weekend-uri care la mare care la munte iată că aşa se va rezolva şi problema cu traficul infernal către cele două destinaţii. Muncim şi sâmbătă ce dracu, tot degeaba !
EBA s-a distrat în Bamboo. Probabil plictiseala mare la Bruxelles sau poate era in vizita de lucru?

Fost canibal, caut iubită. Doritoarele sunt rugate sa vina cu sos ketchup sau mustar in vederea preselectiei.

PS:  Dacă am ratat cumva vreo ştire , nu vă sfiiţi să o daţi în comment !

Să aveţi poftă, Igor

1 thought on “Şaorma de ştiri. Cu de toate !

  1. Sunt foarte curioasa cu ce indice negativ o sa creasca productivitatea/ zi daca trecem la 6 zile de lucru pe saptamana…. :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *