Şaorma de ştiri. Cu de toate !

16072009244Vă era poftă ? Nu aţi avut timp să parcurgeţi presa ? Lăsaţi că ne ocupăm noi ! Aşadar pe ordinea zilei, exclusiv la Şaorma de ştiri. Cu de toate !

A spart vila ca să facă sex cu… câinele. Ştirea începe eufemistic prezentând „Iubitorul de animale” care nu ar fi la prima tentativă de a viola patrupede. Nu se precizează nici rasa că dacă ar fi fost un rotweiller  nu cred că i-ar mai arde de iubire animalului social. Vă daţi seama ce penurie de câini este în America de este forţat zoofilul să spargă case ca să îşi satisfacă poftele.  La noi ar găsi pe alese, maidanezi .. sper să nu afle totuşi.

Tentativă de jaf armat la o bancă din Braşov + bonus Bancomat spart în localitatea Bolintin Vale din judeţul Giurgiu .  Cu această ocazie îmi aduc aminte de un jaf la Cluj , ştie cineva de eventuala rezolvare a cazului ? sau poate de cel cu casa de amanet din Braşov? hmm şi nici Dan nu s-a ocupat de caz, rămâne clasat atunci ! Bravo Poliţiei pentru operativitate şi încurajare indirectă a mai multor astfel de fapte !! ( Apropos că azi am fost la Banca Românească şi filiala era păzită de vajnic om la vreo 60 de ani ,zic eu, cu un ditamai spray-uţul lacrimogen şi un amărât de pulanel..)

Băsescu se răcoreşte pe caniculă cu băi de mulţime. Marinaru’ tot cu apa e obişnuit şi când nu e apa e bună şi o masă întinsă de oameni. Astfel nea’ Base are propriul sau plan anti-caniculă şi face băi dese de mulţime. Cât mai poate şi el că na cât mai e până în toamnă..

Premiera sau chiar Exclusiv Vezi POZE cu Lamborghini Insecta Concept si BMW S.X Concept . Vă vine sau nu să credeţi dar după cum vedeţi Designer este Iulian Bumbu. De ce nu am auzit de el încă? Pey mai avem loc de Becali sau vedetele porno?!

Masina premierului, atacata cu oua la Timisoara. Emil Boc:  Trebuie să fiu pregătit pentru orice în vremuri de criză .  Pe principiul atât poate atât comentează ! Veşti proaste totuşi :oale nu şi-au atins ţintă ! Data viitoare va rugăm cineva cu mai multă dexteritate şi mai ales să fie şi puţin stricate. Totuşi omul acela nu vroia decât să îi împrumute lui Boc o pereche de ouă că se vede cu ochiul liber că îi cam lipsesc !!

Cum se lasă de fumat o lesbiană —————————-Vezi poza dreapta (+18)—————————————>lesbi

Primameacasa.ro, rampă de comunicare între cetăţenii români şi programul „Prima Casă” .  Un site ce îţi prezintă toate informaţiile necesare pentru a te încadra în programul guvernamental „Prima şi Ultima Casă” un program ce vor beneficia chiar şi copii voştri prin ratele moştenite !

Brand de  ţară  !Romania, performanta absoluta: pentru al cincilea an consecutiv, locul I din UE la numarul de nereguli raportate, pe fonduri de preaderare. No comment !!

PS:  Dacă am ratat cumva vreo ştire , nu vă sfiiţi să o daţi în comment !

Să aveţi poftă, Igor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *