Irinelul nostru e mai bun decât al lor!

iri-de-rusiaLibertatea n-a stat degeaba, că dacă ar sta degeaba, n-ar mai mânca o pâine mondenă…şi a făcut un drum până în Rusia, probabil pentru a căuta ceva adăpost de soare.

Şi cum omul workaholic munceşte până şi în vacanţă, iată ce dezvăluiri incendiare, rude cu OTV ni se aduc la cititor: cică ar mai exista un Irinel Columbeanu, asemănător la figură şi buzunar, cu mioriticul nostru. Şi cum banul la ban şi femeia tot la ban trage, iată că-extraordinar doamnelor şi domnilor- şi după rus umblă femeile gârlă.
Irinelul rusesc nu se lasă păcălit cu una cu două…sute de femei. Matrioşcul a dat anunţ pe net că-şi caută nevastă, care să aibă între 16 şi 20 de ani (damn! Nu m-am mişcat repede!) şi să fie virgină…(ce boală a copilăriei o mai fi şi asta?).
Şi ca să se întreacă bine de tot cu gluma, omul a făcut-o de oaie! Adică s-a pozat cu mobila lui suflată în aur şi cu marmura de pe jos, (precum ăia de pe cocalari.com care se pozează sprijiniţi de patul nefăcut, audi-ul de pe stradă şi cu dolarii în mână), să vadă lumea că alţii moare şi ca el n-are.

Cu alte cuvinte „caut adolescentă virgină să-mi fie nevastă. Dau la schimb palat suflat în aur, de nişte meşteri români de la Strehaia. Rog seriozitate!”
Eu am două probleme „amăruţe”:
1)    Cum se spune „Izvorani” în ruseşte?
2)   Iri nostru e mai bun decât al lor!

Un articol demondenizat de *Star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *