5 thoughts on “AIRBUS – autobuzul aerian

  1. Sa nu li se ridice kiltul in timpul zborului, ca e nasol… Si cum pe trenul de aterizare e curent… naspa!

  2. Fiind o tara britanica, ma tem sa nu se imprumute ideea si la scotieni, care zgarciti cum ii stim ar fi in stare sa dea 1 euro pe bilet si sa calatoreasca pe aripa la avion…:)

    Sau:”-Cu ce ai calatorit bah? -Cu trenul.-Care tren?-„trenul de aterizare”…:))”

  3. Ce nu face un patron de firma pt a scadea costurile, nu?! Mi se pare ciudat ca aceasta initiativa (despre care am citit pe Mediafax, mi-am adus aminte) vine de la o firma dintr-o tara cu oameni nu foarte supli, ca sa ma exprim frumos… Baaaad marketing!

  4. Wow . asta cu persoanele eufemistic vorbind supraponderale adica obeze nu o stiam. Adevarul e ca avionul ala ar consuma mai mult daca ar fi vreo doi sumo in el.. echivalentul a 4 bilete de om obisnuit.. Lumea incepe sa se retardeze ..e clar

  5. Nu vreau sa imi imaginez un zbor Bucuresti – Madrid sau Bucuresti – Milano cu locuri in picioare… Slava Domnului ca Ryanair (ca despre ei e vorba) nu au curse in Romania!!!
    Apropo de Ryanair, am auzit ca vroiau la un moment dat sa impuna o taxa suplimentara la biletul de avion pt persoanele supraponderale… Imi si imaginez cum ii masurau pe englezii/irlandezii lor si le calculau BMI-ul la check-in, acolo. Ce e peste 30, la cala, la bagaje! :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *