Deţinuţii de jucărie

duckNintendo Wii va fi folosit ca tratament intr-un spital judiciar din Italia care doreste sa imbunatateasca starea mentala a detinutilor. Este vorba despre spitalul judiciar psihiatric Montelupo Fiorentino. Astfel, in zilele cand vremea este nefavorabila, detinutii se vor antrena fizic pentru activitatile cerute de terapie cu ajutorul consolei Wii.

Conducerea spitalului considera ca terapia prin sport este cea mai eficienta pentru cei 182 de detinuti. In felul acesta se vor simti epuizati si isi vor infrana pornirile violente. (sursa: cancan.ro)

Vreau să aud treaba asta şi în România, închisoarea de femei Târgşoru nou! Vreau să aud ca Mattel le-a donat deţinutelor câte o păpuşă Barbie şi în fiecare seară, acestea trebuie să-şi îmbrace jucăria, s-o perie, s-o lustruiască şi s-o ducă la castelul Barbie să-l cunoască pe Ken (fără să-l înjure de morţi şi răniţi că nu are p#ţă sau că s-a uitat la vreo Barbie brunetă!)

Vreau să aud că la Jilava, la cetăţenii de etnie rromă, (care au fost luaţi pe nedrept din mijlocul încăierărilor cu săbii şi aruncaţi la răcoare) li s-a dat câte o sabie din aia luminoasă ca în Star Wars şi că zilnic se fac concursuri de lumini.

Vreau să aud că fiecărui pedofil i s-a făcut cadou un bebe de jucărie care ţipă „mama” când infractorul încearcă să-l sodomizeze (indicat ar fi ca bebe de plastic să ţipe „so f*t pe ma-ta”, dar nu e cazul)

Vreau să aud că fiecărui homosexual (pasiv), închis pentru exibiţionism, i se dă un dildo. (Homosexualilor activi li se va da o gonflabilă cu chip de Tarky).

Dar nu…la noi în ţară, deţinuţii nu sunt „alintaţi” aşa…

A delirat pentru voi, *Star

2 thoughts on “Deţinuţii de jucărie

  1. Star, dar ce imaginatie (delir) ai! Si ce suflet mare… cate lucruri bune doresti tu fiecaruia… Foarte tare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *