Zodiac românesc

ist2_4827287-horoscope-birth-zodiac-star-signsBerbec

Nu mai fii cornută şi ascultă la cei din jur, că nu-ţi vor răul. O să ai niscava probleme financiare, că doar d’asta e criză, s-o simţi şi tu. Compensezi însă la capitolul viaţă personală, care se prezintă de minune.

Taur

Eşti foarte agitat iar asta ne agită pe noi toţi. Fii mai calm şi problema aia de la serviciu, de care tot vorbeşti o să treacă de la sine. Nu ştii vorba? Ce nu poţi face azi, lasă pe mâine şi poate se va rezolva de la sine!

Gemeni

Mare iubire mare! Dar ce te faci că dragostea aduce după sine şi dezamăgiri. Vezi să nu cazi în butoiul cu amărăciune, cum ai mai făcut. Ce zici? Ea să nu cadă?? Ele??? Păi, mă scuzi, atunci ţi-o meriţi!

Rac

Căldură mare, nu? Eşti epuizat, nu? Sfatul meu este să-ţi iei o vacanţă. Nu de alta dar deja psihicul tău este suprasolicitat, fizicul tău se prezintă…sedentar. Aşa că o pauză intelectuală este binevenită, iar o vacanţă pe plaja de la Mamaia, alături de blonda aia sexoasă parcă te-ar mai aranja niţel!

Leu

Ai probleme în amor, te cerţi cu familia şi faci numai ce vrei tu. Mai lasă de la tine! Ce dacă vrea tot clanu’ să vină cu tine în vacanţă? Prietenii îţi vor tot binele iar sănătatea ta este de fier. Ce ţi-ai putea dori mai mult? Relax!!!

Fecioară

Încearcă să nu-i mai manipulezi pe cei din jur, pentru că roata se întoarce numaidecât. A! Şi mai lasă scandalul ăla pe care eşti pus de o vreme încoace. În ciuda faptului că eşti răutăcios, să ştii că finanţele se prezintă favorabil. Acum să nu ţi-o iei în cap!!!

Balanţă

Eşti dezinformat de către cei din jur, aşa că pune-ţi în funcţiune autoritatea şi…şo pe ei! Se întrezăresc noi oportunităţi de studiu iar planurile făcute la începutul anului, privitor la carieră, încep să se concretizeze. Fii cumpătat şi mai ales, nu lăsa diplomaţia acasă.

Scorpion

Vremea frumoasă îţi dă chef de ducă. Mai bine stai acolo unde eşti că situaţia financiară actuală nu indică factori de delăsare. Din contră. Revizuieşte-ţi planurile de carieră şi pune mâna la muncă. Pentru tine, răsplata se va arăta la sfârşitul anului.

Săgetător

Habar nu am de ce ai făcut chestia aia! De ce ai făcut-o? Nu e nimic. S-a întâmplat, nu este ireparabil. A fost doar o gafă de moment. Cu toţii facem aşa ceva! Fii cu ochii în patru la serviciu pentru că ai colegi care te sapă, iar acest lucru poate fi spre detrimentul performanţelor tale profesionale!

Capricorn

Vrei să faci ceva ieşit din comun şi nu ştii ce…îţi spun eu, fă curat în bucătărie! Ar fi cel mai indicat şi s-ar putea chiar să-ţi placă. Prietenii te aşteaptă la o bere? Nu-i problemă! Cheamă-i să te ajute la curăţenie (în cazul de faţă, sus-numita bucătărie se traduce prin „viaţă personală”)

Vărsător

Eşti încăpăţânat. Ţi-o spun pentru că toate horoscoapele ţi-o spun, iar eu nu pot face notă discordantă. În schimb eşti foarte creativ (…) şi dai dovadă de mult egoism în privinţa celor din jur. Vrei să rămâi fără prieteni? Sau să capeţi prea mulţi??

Peşti

Te simţi ca peştele pe uscat în noul tău anturaj. Mai bine apelează la cunoştinţe mai vechi sau la familie şi faceţi o excursie la pădure la un grătar. O să fie amuzant şi măcar te alegi cu ceva: Vii acasă sătul şi fericit.

A vazut totul in stele *Star

9 thoughts on “Zodiac românesc

  1. @ Hazmediatorul: sau cel putin un druid galez tot ai fost! Asa ca master Getafix, mai trateaza si tancuri sovietice cu intelepciunea ta :))

  2. @J.Bo cica Dali zicea : „Oh, Salvador, acum stii adevarul. Daca te porti ca un geniu, devii un geniu”. In viata anterioara cred ca am fost un faraon, nu stiu de ce ..

  3. @ Hazmediatorul: Eu nu ma consider un varsator intelept! Cred ca in viata anterioara am fost tanc rusesc!

  4. Evident ca suntem geniali! Nici nu trebuie sa se spuna asta, este de la sine inteles. Cand zici Varsator, zici genial. 🙂
    Sa traiasca Varsatorii si prietenii lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *