Desculţ în Japonia

gggggggggggg „Click”-ul ne livrează o nouă ştire senzaţională

Scafandrul  Dicaprio… cum se ducea el pe fundul mării de lacrimi al fanilor Titanic..Aşadar, sfios nevoie mare şi împins de pr-işti către templu , ce să vezi?!?  Se ruga omul pentru sănătate, dragoste, încasări şi Zbang deja un miracol : i se ciordesc expadrilele!

Bine că n-a venit pe meleagurile noastre să se roage la vreun „templu” rromanesc de prin Strehaia. Cred că acolo îl ciordeau pe el cu totul, şi îi rămâneau doar bascheţii. Îl ciordeau şi îl proclamau noul „Leo din Strehaia„.

Deşi s-a cam supărat domnul Di Caprio, şi-a băgat picioarele (la figurat) în ei de adidaşi, ca doar mai avea 40 de perechi acasă (de fapt cred că 40 în fiecare dintre case).

Cică fanii au făcut asta…Sper să nu am niciodată fani, că io am doar două perechi de tenesi şi una de sandale.Eu dacă eram în locul lui ori îmi schimbam religia, ori data viitoare îmi puneam în pantofi o cursă de şoareci dacă mai mergeam la templu.

Îţi dai seama extaz pe „ciorditorul pantofar”, când i-o admira juma’ de cartier „bascheţii” de fiţă.
„-De unde ţi-ai luat frate bascheţii ăştia aşa marfă?
-De la LEONARDO…”
….:)

Flick si pantoful fermecat

1 thought on “Desculţ în Japonia

  1. N-o sa ma mai uit niciodata la fel la pantofii de la Leonardo…O sa ma gandesc cu tristete ca un om a ramas descult, ca eu sa-i pot avea 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *