O poveste de Carrefour

oprescuDom’ primarele…la a câta staţie (de preorăşenesc…) e buticu’, bre?

Primarul bucureştean, Sorin Oprescu, a luat decizia de a începe o campanie de mutare a supermarketurilor în afara Capitalei, din caza lipsei de spaţiu. Împreună cu arhitecţii de la Planul Urbanistic, s-a ajuns la concluzia că până în 2025 se va ajunge la o populaţie numerică de 5.000.000…(sursa: Realitatea FM)…

Păi…stai aşa! Deja m-a apucat nostalgia…viitorului.

–    Păi şi o să dispară momentele alea în care realizezi că ai rămas fără ciocolată şi dai fuga la supermarket?
–    Or să înflorească profiturile companiilor de maxi-taxi?
–    Se mută şi buticurile de cartier, sau alea se relansează în forţă? Vor primi şi un nou nume: Boutiques du Cartier
–    Dacă tot ies din Bucureşti, de ce m-aş duce la supermaket când m-aş putea duce frumos la hipermarket?
–    Va face Dan Diaconescu o nouă emisiune de sezon pe această temă?

Culmea ar fi ca după ce domnul Oprescu mută magazinele din Bucureşti, să se mute şi bucureştenii pe lângă magazine. Nu de alta, dar, caz concret, la orice oră din zi sau din noapte te duci într-un supermarket (să-i zicem Real, că ăla e non-stop),vei observa că este mereu plin şi te vei întreba…oamenii aştia nu au somn? Casă? Serviciu? Concluzia este că poate să mute S.Oprescu supermarketurile oriunde că oricum vor fi pline.

Mi-aduc aminte că într-o zi am decis să merg cu familia la Carrefour Berceni şi era aşa multă lume încât m-am pierdut. Nu am intrat în panică, m-am gândit că o să ne găsim la un moment dat (nu exista semnal la telefon, nu ştiu din ce motiv).
Concluzia este că m-am învârtit două ore cu produsele în braţe (pe măsură ce mai dadeam un tur de hipermarket, mai luam un braţ de trebuincioase) şi la un moment dat m-am gândit chiar să mă duc la biroul de informaţii şi să ţip în difuzoare „maaaaamiiiiiiiiii!”.

PS:  Demaio „aplaudă” şi el pe independentu’ ..

A stat cu voi la şezătoare *Star


3 thoughts on “O poveste de Carrefour

  1. Are, are :)) Ăsta va înseamna pentru Bucureşti un dezastru mai mare decât Halaicu, Lis şi Băsescu la un loc. Din nefericire sau din fericire, nu se poate compara cu Videanu :))

  2. @Demaio , uitaseram de recordurile lui..Totusi de ce nu vede ca el e propriul sau record. Recordul de a duce mai departe incompetenta celorlalti primari si de o dezvolta o data cu mandatul sau. Bravo Oprescu, ai un nume predestinat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *